Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

4.2 went in flawlessly.... tmobile 8700g i reset it to wap.voicestream.com - but i have ... RIM Blackberry 87xx forum

  1. #1
    ameilius's Avatar
    ameilius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23DDD916
    Posts
    188

    4.2 Installed... Question.....

    Advertisement



    4.2 went in flawlessly....

    tmobile 8700g

    i reset it to wap.voicestream.com - but i have no browser icon?!

    please help

  2. #2
    ameilius's Avatar
    ameilius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23DDD916
    Posts
    188

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    and email isnt working @tmo.blackberry.net

  3. #3
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440

    Re: 4.2 Installed... Question.....


  4. #4
    ameilius's Avatar
    ameilius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23DDD916
    Posts
    188

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    yea i noticed that - but still no browser

  5. #5
    graphreak's Avatar
    graphreak no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    164

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    There is a Search Button up there on this Forum 'I think'.

    But anyway here is something that should help you:
    http://blackberryforums.pinstack.com/45087-post1.html

    And as far as my Data on BIS with TMO is concerned,
    it is back on as of about 20 minutes ago.
    Can't remember when it was down last at all.
    Last edited by graphreak; 04-18-2007 at 12:30 PM.
    ~Graph
    8700g>DASH><8320><P1i><E71-2><G1>

  6. #6
    sn1p3r's Avatar
    sn1p3r no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    2,305

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    Go into options - advanced options - host routing table - click trackwheel - select register now
    I'm french canadian so I can also help you in french, just PM me
    UNLESS it is for a BETA OS, it's at your own risk and I won't support it
    Sn1p3r

  7. #7
    ameilius's Avatar
    ameilius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23DDD916
    Posts
    188

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    message sent.... nothing back yet

  8. #8
    ameilius's Avatar
    ameilius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23DDD916
    Posts
    188

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    it should be wap.voicestream.com right?

    no user/pass etc

  9. #9
    graphreak's Avatar
    graphreak no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    164

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    Quote Originally Posted by ameilius
    it should be wap.voicestream.com right?

    no user/pass etc
    It is wap.voicestream.com
    'Username & password' blank.
    Actually, your built-in 'Browser' has no relation to that.

    Check your Service Book.
    It should have 'Blackberry Internet Browsing Service [Browser]'
    showing in it for you to have the 'Browser' icon and to browse.
    ~Graph
    8700g>DASH><8320><P1i><E71-2><G1>

  10. #10
    ameilius's Avatar
    ameilius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23DDD916
    Posts
    188

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    ^^ i dont see that

    i ran a diag...

    blackberry registration: No
    connected to blackberry: No
    blackberry pin-pin: No

  11. #11
    ameilius's Avatar
    ameilius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23DDD916
    Posts
    188

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    and my setup wizard wont go away - if thats got anything to do with anything

  12. #12
    ameilius's Avatar
    ameilius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23DDD916
    Posts
    188

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    also noticed theres no tmobile thing in there -

    calls / texts working fine though

  13. #13
    graphreak's Avatar
    graphreak no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    164

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    If you have not already, switch off handset, remove battery and
    put it back after a few seconds, then switch handset back on.
    Then do the 'Register' procedure again.

    If the diags test still show No Blackberry service then I guess
    your area may still have some problems with the BB data service.
    I'd call TMO - 611 from your handset- in case it persists,
    to check on status of the service in your neck of the woods.
    ~Graph
    8700g>DASH><8320><P1i><E71-2><G1>

  14. #14
    ameilius's Avatar
    ameilius no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23DDD916
    Posts
    188

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    ^^ ill call customer service at this point i guess

    i tried pulling the battery etc - and re-registering the host table option

    still no reply

  15. #15
    graphreak's Avatar
    graphreak no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    164

    Re: 4.2 Installed... Question.....

    Do you actually see a list of numbers in your Host Routing Table?

    Because I did my last upgrade last evening just when the BB data service
    was down and after that my HRT was completely blank.
    No email/No Browser either.
    No amount of Registering would produce any results.
    Until this morning- as soon as the BB service began working again
    my HRT was populated backto normal.
    See attached screencap.
    Last edited by graphreak; 04-18-2007 at 01:13 PM.
    ~Graph
    8700g>DASH><8320><P1i><E71-2><G1>

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •