Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 69 of 69

Forgot to mention that my iPod Touch came with 3.1 loaded on it when it ... Apple iPhone forum

  1. #61
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Advertisement



    Forgot to mention that my iPod Touch came with 3.1 loaded on it when it was given to me.
    BlackBerry8120/4.5.0.162 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100

  2. #62
    beeshabo's Avatar
    beeshabo no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,397
    Erica - What do you mean 'freezing'? Like, what exactly is the iPod displaying?

  3. #63
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    When I would disconnect from using WiFi it would just show a spinning asterisk similar to the spinning hourglass on my BlackBerry. I got that issue straight.

    Last night I went to sync with over 4000 songs in iTunes and I would see it sync but it would not add anymore music.

    I am restoring the OS and don't have it with me so when I get home I will see if it corrected itself and synched my music.
    BlackBerry8120/4.5.0.162 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100

  4. #64
    beeshabo's Avatar
    beeshabo no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,397
    Hmmm. Very strange indeed. Well, keep us posted

  5. #65
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    I'm back and everything loaded perfectly. Back on track for now.
    Last edited by EricaJ1073; 09-25-2009 at 05:18 PM.


  6. #66
    beeshabo's Avatar
    beeshabo no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,397
    Good deal

  7. #67
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Same problem occurred this morning. Restarting the iTouch worked. Gonna take it back to an Apple store and find out why I'm having so many problems with synching.
    BlackBerry8120/4.5.0.162 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100
    Last edited by EricaJ1073; 09-26-2009 at 04:59 PM.

  8. #68
    evo1725's Avatar
    evo1725 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    532
    Question. I have a factory unlock iPhone if I upgrade to 3.1 will it take my unlock away?
    Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A400 Safari/528.16

  9. #69
    Brian80's Avatar
    Brian80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    257
    it will take your Jailbreak away I dont know about the unlock. But with taking the Jailbreak away if you dont have att you will be stuck on the activation screen

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •