Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
Like Tree1Likes

Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like ... Apple iPhone forum

  1. #1
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111

    Advertisement



    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    I have my PinStack email set up as an Exchange account. Whenever I go to reply to and send an email, it takes me right out if the email app.

    Just started today or at least it's the first time I can recall this happening.

    I have rebooted the device already.

    Other thoughts?
    Last edited by RogerG; 01-10-2012 at 08:15 PM.

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    Sending a new mail worked just fine. Just this one email it seems.

  3. #3
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Weird...maybe just a glitch. Can you try that same email again and see if it happens again?
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  4. #4
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    I've tried half a dozen times. Happens each time.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749
    Happens just with that one email? Have you tried replying to another one?

  6. #6
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    Only one in the inbox at the moment. Wanna send me one?

    Rogerg@ ....

  7. #7
    iNurse's Avatar
    iNurse no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    630
    Hey Rog -- did you pull the battery?
    :) iNurse :)

  8. #8
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    Haha!

  9. #9
    iNurse's Avatar
    iNurse no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    630
    Quote Originally Posted by RogerG View Post
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    Haha!
    thought you would like that
    :) iNurse :)

  10. #10
    TeriO's Avatar
    TeriO no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    278
    Just over the last day or so, I have also started to have an email issue. I have two accounts on my iPhone, one gmail and one yahoo and for whatever reason, the Yahoo account has stopped fetching new mail. It won't get it on a fetch or a push. If I restart my phone it will get it and SOMETIMES it will get it if I try to manually get it from within the email system. This is ONLY happening with yahoo though. I am kind of suspecting that it may be something on the part of yahoo, but was wondering if anyone else is experiencing this too.

  11. #11
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Don't have a Yahoo account, Teri, so can't really help you there.

  12. #12
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    I mean, I do have a Yahoo account, but don't push it to my iPhone.

  13. #13
    iNurse's Avatar
    iNurse no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    630
    Quote Originally Posted by TeriO View Post
    Just over the last day or so, I have also started to have an email issue. I have two accounts on my iPhone, one gmail and one yahoo and for whatever reason, the Yahoo account has stopped fetching new mail. It won't get it on a fetch or a push. If I restart my phone it will get it and SOMETIMES it will get it if I try to manually get it from within the email system. This is ONLY happening with yahoo though. I am kind of suspecting that it may be something on the part of yahoo, but was wondering if anyone else is experiencing this too.
    have you checked your settings Terri ? just to make sure the mail settings for your yahoo is still the same?
    :) iNurse :)

  14. #14
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Apple
    Posts
    1,749
    Seem to be a Yahoo issue. More than just you are having this issue.

  15. #15
    TeriO's Avatar
    TeriO no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    278
    Quote Originally Posted by iNurse View Post
    have you checked your settings Terri ? just to make sure the mail settings for your yahoo is still the same?
    Yep- One of the first things that I did was check my settings. Seems to be happening with the push to my iPad as well.

    Quote Originally Posted by BHP77 View Post
    Seem to be a Yahoo issue. More than just you are having this issue.
    I am actually kind of glad to hear this. It's good to know that I am not the only one.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •