Results 1 to 6 of 6

Good evening. I've tried to do some searching but I cannot locate the exact answer ... Apple iPhone forum

  1. #1
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266

    Data plan question for AT&T / SIM swap from Blackberry Bold

    Advertisement



    Good evening. I've tried to do some searching but I cannot locate the exact answer I'm looking for. I've owned a Blackberry Bold since May and an iPhone 3GS since they were released. In the past, I was able to setup my account to use the Blackberry Plan and I could swap my SIM in to the iPhone which would allow both voice and data. If I tried the iPhone data plan on the Blackberry, I was receive gateway errors from Blackberry.

    I activated my Bold earlier last week and found that when I placed the SIM in the iPhone with the BB data plan, only voice and sms would work. Data was not enabled. Was something changed on AT&T's end that blocked this work around?

    Any help is greatly appeciated. I need the iPhone for work and the BB for personal. It's a pain to IMEI swap and data plan change every day and woudl love to avoid it.

    Thanks.
    Last edited by tavella81; 12-09-2009 at 12:08 AM.

  2. #2
    neorabid's Avatar
    neorabid no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    neorabid
    Posts
    752
    BB plan should work on both
    Quotes to live by:
    • Inspiration is like a lost sock. When your searching you can never find it, and when it appears, you least expect it.
    • There are no exceptions to the rule that everybody likes to be an exception to the rule.
    • Ideas are the factors that lift civilization. They create revolutions. There is more dynamite in an idea than in many bombs.
    • Realize deeply that the present moment is all you ever have.

  3. #3
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266
    Right, they used to but they do not appear to any longer. Any tricks or tips?

  4. #4
    mobile99's Avatar
    mobile99 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    328
    Yes, I also use a BlackBerry and iPhone3Gs. I was using a BB data plan. Last year when I had the second gen iPhone I could simply swap the sim between my BB and the iPhone no problem. Now AT&T has blocked that.

  5. #5
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266
    But VVM still works fine between both devices....

  6. #6
    mobile99's Avatar
    mobile99 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    328
    Quote Originally Posted by tavella81 View Post
    But VVM still works fine between both devices....
    Hard to say what's happening.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •