Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48

Yes, you do have the ability to run apps off your memory card with wm. ... HTC Androids forum

  1. #16
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418

    Advertisement



    Yes, you do have the ability to run apps off your memory card with wm.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #17
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    I won't have the memory card..only downfall imo....anyone know about tethering it to my laptop? Can or can I not?

  3. #18
    eazid's Avatar
    eazid no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    560
    Quote Originally Posted by Island3r View Post
    I am very interested to see what you think of this device. I returned mine after 10 days for reasons discussed in the links below.

    http://blackberryforums.pinstack.com...69/#post963769

    http://blackberryforums.pinstack.com...77/#post965777

    Are you getting it through ATT?

    My experience with the device was less than satisfactory and I am eager to know if other carriers support this particular phone better, if I got a lemon, or if my experience was typical.

    I guess I'll check back on Wed/Thu.

    Good luck.

    Yeah. I agree with the issues you had with the phone... I've not used the fullest extent because I never owned one... but I've had gripes about the interface and other things..... I could move from a full qwerty such as my 8330 to that phone or the HTCs like it (size etc)... screen real estate is low on the diamond for not having a keyboard, and the pro's keyboard wasn't the best in my opinion.

    I would consider testing a Touch HD.... but that's not going to happen.
    "Who Dares Wins"

  4. #19
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    who knows how to tether as a modem?
    HAHA HERO, MY TOUCH

  5. #20
    jd885's Avatar
    jd885 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    149
    go over to XDA-Developers they are great, you'll see, do some registry tweaks and read up on tethering and you will love the phone, i just picked up my HTC Touch Pro and i LOVE IT

  6. #21
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Awesome!! Touch pro is bad *** phone! I'm loving this diamond. I dled a program last night which allows me to lock the device by spinning the phone clockwise and counter clockwise to unlock it..pretty cool. Ill be getting more into it today.

  7. #22
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Quote Originally Posted by pmarshall View Post
    I won't have the memory card..only downfall imo....anyone know about tethering it to my laptop? Can or can I not?
    Can't you just stick it in the phone, reformat it and reload everything on it?


  8. #23
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Diamond doesn't have expandable mem...its 4 gig internal mem

  9. #24
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Oh didn't know that.


  10. #25
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Although 4 gig is a lot. For me anyway

  11. #26
    jd885's Avatar
    jd885 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    149
    4 gigs is definantly good space, oh and i checked out that program ( the unlock the phone while spinning it), its sick

  12. #27
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    ok so ive had the diamond for a lil bit and LOVE it. such a neat phone and the processor is really fast.
    HAHA HERO, MY TOUCH

  13. #28
    jd885's Avatar
    jd885 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    149
    did you check out XDA-Developers and do some registry tweaks... if not that thing gets even faster and im loving my Touch Pro

  14. #29
    pmarshall's Avatar
    pmarshall no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3,085
    Yes I bookmarked it but to be honest...I have no idea on what to do yet with windows. I read about the tweeks and all but it doesn't make sence to me at all. I tried to dl TF3D config...but my diamond tells me error..I've uninstalled and reinstalled 5 times...same error..I did find where it says something about threshold may be wrong and where to find it but I cannot find it. You have any clue?? Or tips ?

  15. #30
    jd885's Avatar
    jd885 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    149
    if your having trouble installing the Advanced config... you need to go to microsoft and find the 3.5 Framework, search XDA-devs and you will find where to get the 3.5 framework

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •