Results 1 to 4 of 4

I run JDE,then MDS,then 7100t.bat,but I cannot make my BB connect to web,even web page ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    alphaBB's Avatar
    alphaBB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23D1506E
    Posts
    5

    Question why my 7100t simulator couldn't connect to web?

    Advertisement



    I run JDE,then MDS,then 7100t.bat,but I cannot make my BB connect to web,even web page on my local PC!
    god save me!!
    alpha Wang

  2. #2
    alphaBB's Avatar
    alphaBB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23D1506E
    Posts
    5

    Re: why my 7100t simulator couldn't connect to web?

    anyone knows please mail to alpha96@21cn.com,thanks
    alpha Wang

  3. #3
    hgarca089's Avatar
    hgarca089 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    6

    Re: why my 7100t simulator couldn't connect to web?

    Hi
    You have to start MDS service simulator first then blackberry device simulator.
    Hope this helps.

    Hgarca089

  4. #4
    alphaBB's Avatar
    alphaBB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23D1506E
    Posts
    5

    Re: why my 7100t simulator couldn't connect to web?

    Quote Originally Posted by hgarca089
    Hi
    You have to start MDS service simulator first then blackberry device simulator.
    Hope this helps.

    Hgarca089
    I run along this: JDE,MDS,7100t.bat,is it anything wrong?
    alpha Wang

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •