Results 1 to 5 of 5

Ok well just got my blackberry and the correct sim card and serive etc from ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    hpfreek's Avatar
    hpfreek no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    7

    ut oh! i got a problem! (7100i)

    Advertisement



    Ok well just got my blackberry and the correct sim card and serive etc from nextel, and i love it.

    Today at work i had jeans on and it was in this side pocket right about at the knee and i was nealing down working on something and next thing i know i went to check movie listing becasue my uncle asked me about them and when i use any of the the far left keys on my 7100i it hits the key to its right also. So if i hit Q/W once it types QE or if i want A/S it does AD or Z/X it types ZC or if i hit the up/down arrow thing it makes a *.

    Any ideas? I dont see any phisical damage so i think it has to do with the keypad maybe bunched up inside?

    Ben
    Last edited by cp6169; 09-23-2006 at 08:52 PM.

  2. #2
    d_fisher's Avatar
    d_fisher no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    143

    Re: ut oh! i got a problem! (7100i)

    Sounds like you made the device to switch from Suretype to Multitap. Check the options to see that its set to.

  3. #3
    hpfreek's Avatar
    hpfreek no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    7

    Re: ut oh! i got a problem! (7100i)

    i don't see a option for that, and why would it only be those 4 keys?
    Ben

  4. #4
    hpfreek's Avatar
    hpfreek no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    7

    Re: ut oh! i got a problem! (7100i)

    ok well i pulled the battery and the sim for a few mins and it seems to work fine now, i will be using more caution with it in my side pockets like that now!
    Ben

  5. #5
    spacewalker's Avatar
    spacewalker no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    40167E8D
    Posts
    9

    Re: ut oh! i got a problem! (7100i)

    ~via BB (wap.pinstack.com)~had similar problem and had to pull battery

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •