Results 1 to 6 of 6

Hi I was wondering if anybody can help me. I have just bought a BB ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    vipraw's Avatar
    vipraw no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Question Unlocking 7130g

    Advertisement



    Hi
    I was wondering if anybody can help me. I have just bought a BB 7103g on a T-Mobile contract in the UK, and wound like it unlocking so I can use my BB on the 3 network also in the UK. Is this possible and if so dose anybody have any ideas how. I have tried a Google search without any look.
    Thanks

  2. #2
    sn1p3r's Avatar
    sn1p3r no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    2,305

    Re : Unlocking 7130g

    Just call T-Mobile and ask them to give you the unlock code 'cause you're going on a trip and you wanna use your phone oversea
    I'm french canadian so I can also help you in french, just PM me
    UNLESS it is for a BETA OS, it's at your own risk and I won't support it
    Sn1p3r

  3. #3
    vipraw's Avatar
    vipraw no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Smile Re: Unlocking 7130g

    Thank you I will give that a try


  4. #4
    andi968's Avatar
    andi968 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    17

    Re: Unlocking 7130g

    T mobile in the UK are worse than useless
    They will say you will have to use it with them for 3 months and then they will consider unlocking it.
    Go to yr local market and pay a fiver to get it unlocked

  5. #5
    vipraw's Avatar
    vipraw no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: Unlocking 7130g

    One question that I still have - Will my BB 7130g work with 3 - In the past I have found that not all phones work with the 3 network.
    Last edited by vipraw; 06-07-2007 at 06:26 PM.

  6. #6
    vipraw's Avatar
    vipraw no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Question Re: Unlocking 7130g

    Is it possible to use my BB 7130g on the Three network in the UK

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •