Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

hey guys i emailed tmobile and they said that the 7105t has the 4.1os available ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    malcriado's Avatar
    malcriado no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    30505e13
    Posts
    124

    tmobile now has 4.1 for 7105t

    Advertisement



    hey guys i emailed tmobile and they said that the 7105t has the 4.1os available ignore the "do i need this" link that says only if you don't have 4.02xxx but if you guys go to the download link enter your tmobile number guess what you see the link for tmobile 7105t 4.1xx lol have fun with it hopefully this will solve my problems i had the CW version that no one else seemed to have!!

    PEACE!

  2. #2
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    I know. That confused me too but they finally changed it to 4.1

  3. #3
    butterfly2's Avatar
    butterfly2 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    7FFBC4F3
    Posts
    1,339

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    Cool...goodlookin....and I do say finally! Its about time 2! took them Long enough...LOL
    A woman's heart should be so hidden in Christ that a man should have to seek Him first to find her.
    Maya Angelou

  4. #4
    malcriado's Avatar
    malcriado no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    30505e13
    Posts
    124

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    i was getting a little annoyed at the fact they still didn' have it out yet...lol and i was only checking the "do i need this" link not thinking to go a step further to the "download" link! oh well, it's installing as i am typing let you know how it goes and if it solves my prob with the themes....

  5. #5
    mbwilson's Avatar
    mbwilson no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    20DCCB16
    Posts
    154

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    Thanks, I plan on changing my version as well.

  6. #6
    twheeler's Avatar
    twheeler no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2005
    PIN/ID
    23E261CF
    Posts
    646

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    i did this upgrade today from the Hong Kong version 4.1.0235 that I was running and it actually seems slower. Anyone else had this problem?


  7. #7
    malcriado's Avatar
    malcriado no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    30505e13
    Posts
    124

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    mine has been working fine.....the only slow down seems to be when i load the dimension themes, zen and icon..... it's only slow when i first activate them, it seems like it needs to load the graphics for the first time, (ex. when changing the text for the first time, actually accessing anything for the first time) but after that it works normally if not quicker for me.......

    and as for the theme problem i was having before (uncaught exception) it seems to have gone away, but i can't use every theme available the dimension themes work i tried to download over the air the graphite theme, didn't show up in themes neither did simpsons, the coke bears, and smooth..... i'm still trying to figure out why...

  8. #8
    v_blackberry's Avatar
    v_blackberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    204CFD57
    Posts
    198

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    I had upgraded as well 2 ver.4.1.0.309. So far no problems with the upgrade ver.. It runs very nice.
    7105T(Pin:23D37D06) *8700G(Pin:23D53CE9) & *8100/PEARL(Pin:204CFD57) *Currently In Use...

    May God Continue To Bless You, & Have A Nice Day!

  9. #9
    twheeler's Avatar
    twheeler no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2005
    PIN/ID
    23E261CF
    Posts
    646

    Thumbs up Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    I have to say, the upgrade was smooth and the OS seems stable. Everything was retained and restored during the upgrade includeing custom word lists.

    I like the little things like better backup and the little graphic that appears when conneted to the DM (Easily Amussed).

    Battery life has increased since the upgrade too. That's a big plus.

    I haven't tried BT yet.

    Data connection speed seems to be about the same. My signal strenth indicator shows more bars in the locations it used to be low.

    All in all I'm pleased. thanks for bringing it to everyone's attention.


  10. #10
    TheMadPaki's Avatar
    TheMadPaki no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    what is this download link? I'm confused on that...

  11. #11
    twheeler's Avatar
    twheeler no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2005
    PIN/ID
    23E261CF
    Posts
    646

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    Quote Originally Posted by TheMadPaki
    what is this download link? I'm confused on that...
    Go to http://www.t-mobile.com

    Log in using your account info and click on software upgrade. It will take you to the new release.


  12. #12
    TheMadPaki's Avatar
    TheMadPaki no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    Quote Originally Posted by twheeler
    Go to http://www.t-mobile.com

    Log in using your account info and click on software upgrade. It will take you to the new release.
    :rawk:

    thanks got it.

  13. #13
    plynenon's Avatar
    plynenon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    hey guys new here. i just upgraded to the 4.1 from tmo website and i lost my browser and i cant get im does any one know of a fix or should i call tech?

  14. #14
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    Don't bother calling tech support, just resend your service books.

    Go to Options>Advanced>Host Routing Table...When that opens, click your trackwheel and click on "Register now". All of a sudden (Hopefully less than 5 minutes), your service books will be reloaded.

  15. #15
    plynenon's Avatar
    plynenon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2

    Re: tmobile now has 4.1 for 7105t

    thanks guys now off to themes and games and ringers woohooo (im new to this)

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •