Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

its strange after i did the current firmware update to 4.1 i cannot install themes ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    VMPhil's Avatar
    VMPhil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    themes do not show up after install

    Advertisement



    its strange after i did the current firmware update to 4.1 i cannot install themes or they do not show up after installing them with the blackberry application manager. if anyone could shed some light on this, it would be greatly appreciated.

  2. #2
    ENY428's Avatar
    ENY428 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    40143288
    Posts
    774

    Re: themes do not show up after install

    Did you try a hard reset. Pull the battery and let sit 30 sec. Then try they should load right up, Mines did. Also make sure you have plazmic theme reader.

  3. #3
    BenMarvin's Avatar
    BenMarvin no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    1,970

    Re: themes do not show up after install

    If they are Plazmic themes, do you have the Plazmic theme reader installed too? It comes with most themes, but as a separate alx file.

    What series BB do you have?

  4. #4
    VMPhil's Avatar
    VMPhil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: themes do not show up after install

    7100t unlocked, im using cingular service. im pretty sure installed the plazmic theme reader...

  5. #5
    BenMarvin's Avatar
    BenMarvin no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    1,970

    Re: themes do not show up after install

    Go to Options -> Advanced settings -> Applications

    Do the themes show up there? This is where Plazmic Theme Reader should be too.

  6. #6
    VMPhil's Avatar
    VMPhil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: themes do not show up after install

    AH HA! thanks for the quick responses

  7. #7
    VMPhil's Avatar
    VMPhil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: themes do not show up after install

    err uh wait....lol....so now what, they show up in the applications section

  8. #8
    ENY428's Avatar
    ENY428 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    40143288
    Posts
    774

    Re: themes do not show up after install

    Do A HARD RESET.

  9. #9
    VMPhil's Avatar
    VMPhil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: themes do not show up after install

    i did, still nothing

  10. #10
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028

    Re: themes do not show up after install

    Check the permissions on it.

    Options>Advanced Options>then scroll down to the the theme and click the trackwheel and view permissions...if they are not already, change them all to ALLOW. Save your options, do a hard reset and they should be there.

  11. #11
    VMPhil's Avatar
    VMPhil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: themes do not show up after install

    no success, man this is weird, themes worked fine until the stupid firmware update

  12. #12
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028

    Re: themes do not show up after install

    You say that themes had worked fine until the recent upgrade? Were the themes that you were using before the upgrade downloaded or the preinstalled themes?

  13. #13
    ENY428's Avatar
    ENY428 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    40143288
    Posts
    774

    Re: themes do not show up after install

    Oh i never did the firmware upgrade. Could that be the prob?

  14. #14
    VMPhil's Avatar
    VMPhil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: themes do not show up after install

    Quote Originally Posted by N8DBB
    You say that themes had worked fine until the recent upgrade? Were the themes that you were using before the upgrade downloaded or the preinstalled themes?
    no i down loaded a few b4 i did the firm ware upgrade.

  15. #15
    VMPhil's Avatar
    VMPhil no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    11

    Re: themes do not show up after install

    the themes from here
    http://blackberryforums.pinstack.com...read.php?t=580
    work after re-installing them. still the plazmic themes dont work and the theme reader is installed, or atleast it is listed under my options> advanced options>applications and permissions are set to allow for all, but it doesnt seem to work for me, oh well.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •