Results 1 to 4 of 4

I just started using the 7100 and today my profiles stopped working. My device is ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    cornfed's Avatar
    cornfed no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    5

    Profile(vibrate) not working

    Advertisement



    I just started using the 7100 and today my profiles stopped working. My device is set on "Vibrate" but when I receive a call, the ringer goes off. I've tried setting up a new Profile called Office with everything to Vibrate and it still rings. What have I done to my blackberry? It's driving me crazy!

  2. #2
    hayden's Avatar
    hayden no está en línea Stack Mod
    Join Date
    Jul 2004
    PIN/ID
    ask
    Posts
    12,440

    Post

    welcome to pinstack!

    Try again to perform the following steps:
    1. Scroll to and click the trackwheel to select the Profiles icon.
    2. To open the menu, scroll to and click the trackwheel and select vibrate.
    3. Click the trackwheel to select Edit.
    4. Scroll to and click the trackwheel and select Phone.
    5. Click Edit.
    6. Scroll to Out of holster and click the trackwheel.
    7. Click Change Option.
    8. Scroll to and click the trackwheel and select vibrate.
    9. Scroll to In holster and click the trackwheel.
    10. Click Change Option.
    11. Scroll to and click the trackwheel and select vibrate.
    12. Click the trackwheel.
    13. Click Save.
    14. To go back to the Profiles screen, press the Escape button back to the profiles screen scroll to hilight Vibrate.
    15. Click the trackwheel to select Enable.
    Test it by calling your Blackberry.

  3. #3
    ko_ko_shanel's Avatar
    ko_ko_shanel no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1

    Re: Profile(vibrate) not working

    i am having the same problem with 7100i. I have went in and reset all profiles but my phone still rings even if i have it set on "off" or "vibrate". it also rings distinctively before the selected ringtone. any other suggestions?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5,737

    Re: Profile(vibrate) not working

    Quote Originally Posted by ko_ko_shanel
    i am having the same problem with 7100i. I have went in and reset all profiles but my phone still rings even if i have it set on "off" or "vibrate". it also rings distinctively before the selected ringtone. any other suggestions?
    Has it been doing this since you got the handheld, or is it something that just started happening?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •