Results 1 to 5 of 5

I've come across a rather odd problem on my recently aquired 7100i. I searched but ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    ssguerrand's Avatar
    ssguerrand no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3

    No sound for incoming calls on 7100i

    Advertisement



    I've come across a rather odd problem on my recently aquired 7100i. I searched but wasn't able to find any similar issues to mine.

    Everything works fine on outgoing calls but for incoming calls theres not sound for the call at all, I can't hear or be heard. I've tried the battery yank, reloading the software and javaloader wipe and reload. I just can't figure out why it's only incoming that is acting like this.

    Is there some mystical secret setting that I'm overlooking?

    Thanks in advance and sorry if this is covered in a topic I failed to locate.

  2. #2
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: No sound for incoming calls on 7100i

    i had this same problem with my 7100i but cannot for the life of me figure out what the fix was

    let me look around for you

    welcome to pinstack

  3. #3
    ssguerrand's Avatar
    ssguerrand no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3

    Re: No sound for incoming calls on 7100i

    Thanks for the welcome. The people here seem very friendly and helpful. If you manage to help me fix this I will be soooooooo grateful! Other than the voice thing tho my first blackberry experience has been very fun.

  4. #4
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: No sound for incoming calls on 7100i

    your welcome...just hope i can come across it again!

  5. #5
    ssguerrand's Avatar
    ssguerrand no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3

    Re: No sound for incoming calls on 7100i

    just to update, it seems that its only some callers that this happens with. People calling from the same network come through fine.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •