Results 1 to 5 of 5

Hi - I need a little help. Thought I was helping some friends out by ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    dbagby3's Avatar
    dbagby3 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21

    Question Loaded themes now no email

    Advertisement



    Hi - I need a little help. Thought I was helping some friends out by loading some themes on their 7100i BB's via DM, now I've ran into a problem. On some of the BB's I loaded their email is not working. Our email is BES server so I don't know if I just need to activate them again on the server or what?


    Also, on these same BB's their Internet Browser & Blackberry Browser icons are missing. I realize that some themes do not recognize these two but even when we changed back to the default themes they were no longer there.

    Can someone help me please?

  2. #2
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359

    Re: Loaded themes now no email

    Hi,

    Themes will not effect those missing items directly. If your using BES i would suspect that your I.T stafff have policies in place that prevent apps like themes from being installed. Re-send the service books and the email and browser icons should return just fine.

    hope that helps.

  3. #3
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Loaded themes now no email

    Sorry you have run into issues. Try a battery pull then when it boots up go to tools/options, advanced options, host routing table and press track wheel, select register now. see if that pops the icons back. If not log into your carriers email and resend your service books see if that takes care of it. Hope that helps.

  4. #4
    dbagby3's Avatar
    dbagby3 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21

    Re: Loaded themes now no email

    Thanks to you both for your quick response.

    I tried pulling the battery out and then registering again under the Host Routing Table which cured the Internet Browser but not the Blackberry browser & email is still not working.

    I also tried having my IT dept to resend the service books but an error occurred on the BB that read: "Decryption error/failure. Please regenerate key." So now I've asked them to delete the user from the server and readd them & try enterprise activation again to see what happens????

    I'll keep you posted.....

  5. #5
    dbagby3's Avatar
    dbagby3 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    21

    Smile Re: Loaded themes now no email

    UPDATE - after reactivating the 'problem' Blackberries everything was restored & back to normal.

    Email is working and Blackberry Browser is back.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •