Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34

I need serious help, my 7100i just stays with the error, i'm willing to wipe ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #31
    donnawai's Avatar
    donnawai no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1

    Re: jvm error 102

    Advertisement



    I need serious help, my 7100i just stays with the error, i'm willing to wipe out, but can't find the java loader.

    Thanks
    Donna

  2. #32
    willcounty's Avatar
    willcounty no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1

    Re: jvm error 102

    I have had my BB 7100i for a while now, and just got my first JVM 102 error. I tried wiping the device and reloading the software as suggested. The first time, after the application loader finished, I got the hourglass for a LONG time, then finally it gave me a JVM 523 error. I then tried removing the battery, holding the power button for 30 seconds, then reinstalling the battery. It now has the hourglass again. HELP!

  3. #33
    jrockett's Avatar
    jrockett no está en línea BES Pro
    Join Date
    May 2007
    Posts
    962

    Re: jvm error 102

    Quote Originally Posted by donnawai View Post
    I need serious help, my 7100i just stays with the error, i'm willing to wipe out, but can't find the java loader.

    Thanks
    Donna
    Try this: JVM 102 Fix
    Data Outages
    Reinstall OS
    Desktop/Device Page

    Yes, I'm a BES admin with an iPhone 3G.

    Follow me on Twitter!


  4. #34
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Quote Originally Posted by willcounty View Post
    I have had my BB 7100i for a while now, and just got my first JVM 102 error. I tried wiping the device and reloading the software as suggested. The first time, after the application loader finished, I got the hourglass for a LONG time, then finally it gave me a JVM 523 error. I then tried removing the battery, holding the power button for 30 seconds, then reinstalling the battery. It now has the hourglass again. HELP!
    Try the link given in Jrockett's post just above

    Rcbjr

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •