Results 1 to 11 of 11

I have a couple of programs in my Applications screen that I use daily and ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    Z_Everson's Avatar
    Z_Everson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    5

    Changing the aps on the main menu

    Advertisement



    I have a couple of programs in my Applications screen that I use daily and would like to move to the Main screen. Is that possible?

    Thanks!

  2. #2
    jchapman01's Avatar
    jchapman01 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    24a51ff4
    Posts
    333

    Re: Changing the aps on the main menu

    ~via BB (wap.pinstack.com)~yes it is. What theme are you using? Experiment with changing themes. Different themes out different apps on the main screen.

  3. #3
    CAPONE's Avatar
    CAPONE no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2005
    PIN/ID
    300C099E
    Posts
    494

    Re: Changing the aps on the main menu

    Which theme are you currently using?

  4. #4
    Z_Everson's Avatar
    Z_Everson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    5

    Re: Changing the aps on the main menu

    I'm using the standard one that came with the phone (T-Mobile).

  5. #5
    I7oobie's Avatar
    I7oobie no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,563

    Re: Changing the aps on the main menu

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Hit menu, and it will bring up all of your apps. Move the ones you want on your main screen to the top 5 of the "menu" screen...

  6. #6
    I7oobie's Avatar
    I7oobie no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,563

    Re: Changing the aps on the main menu

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Oops! Hit menu on any app to move it...

  7. #7
    Z_Everson's Avatar
    Z_Everson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    5

    Re: Changing the aps on the main menu

    Quote Originally Posted by I7oobie
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Oops! Hit menu on any app to move it...
    Thanks, but how do I hit menu?

  8. #8
    kofchina's Avatar
    kofchina no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    20363535
    Posts
    8

    Re: Changing the aps on the main menu

    Still didn't get the point... The same question, where is the menu and how do I hit it? Thanks!!

  9. #9
    Z_Everson's Avatar
    Z_Everson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    5

    Re: Changing the aps on the main menu

    kofchina--did you ever figure out how to move items from the applications menu to the main menu?

  10. #10
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    You can't move applications out of the Applications Folder or into it, You can only hide or move them around on the screen where the OS/theme puts them. If you change themes, you may find one that doesn't have the Applications folder and you can then have all your apps on the Home Screen. If you use the Zen theme, you will only have 5 apps on the Home screen but you can select which ones they are.

    And on Icon themes to open the menu press ALT+Trackwheel.

    Hope this helps
    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  11. #11
    Z_Everson's Avatar
    Z_Everson no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    5
    That helps--thanks!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •