Results 1 to 8 of 8

i have a 7130c but i do not use cingular service, i bought the phone ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    thormx353's Avatar
    thormx353 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5

    broswer problem 7130c

    Advertisement



    i have a 7130c but i do not use cingular service, i bought the phone new and unlocked and just got internet for my phone but i cannot find the browser, i see it when i go to settings and applications but cant find it anywhere else to use. any ideas on what i should do? the service i use has the 7130g for their phone, should i download the OS for the service provider i use (cell one) and the 7130g?

  2. #2
    likefre's Avatar
    likefre no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    870

    Re: broswer problem 7130c

    Are you currently subscribed to a blackberry data plan?
    If so, then go to options-advane-host routing-click any of the list and select register now.
    Let us know if this helps!

  3. #3
    thormx353's Avatar
    thormx353 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5

    Re: broswer problem 7130c

    Im not sure do i have to be? all i kno is i am on a unlimited data plan, do i need to get specific type for BB? when go to host routing there is nothing there.

  4. #4
    likefre's Avatar
    likefre no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    870

    Re: broswer problem 7130c

    Make sure that you are subscribed to the blackberry unlimited data plan. If so, remmove your battery for 30 seconds and re-install, see if something shows up on host routing.
    If not, then you would have to call support to make sure that your data plan is properly provisioned.
    PS, remember that you have to create your blackberry account at:
    https://bis.na.blackberry.com/html?brand=cellularone
    Also, resend service books from the site..
    Let us know!

  5. #5
    thormx353's Avatar
    thormx353 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5

    Re: broswer problem 7130c

    when i try to create an account it says system error?

  6. #6
    thormx353's Avatar
    thormx353 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    5

    Re: broswer problem 7130c

    it also says on my phone data connection refused

  7. #7
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: broswer problem 7130c

    Quote Originally Posted by thormx353
    it also says on my phone data connection refused
    This message means that you don't currently have an active Blackberry Data Plan. I would contact Cellular One to inquire about getting set up for it.

  8. #8
    likefre's Avatar
    likefre no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    870

    Re: broswer problem 7130c

    Let us know how it goes!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •