Results 1 to 4 of 4

Ok... I have a 7100i running v4.1.0.376 (Platform 2.1.0.46), and BES 4.1.3 (going to upgrade ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    SubnetMask's Avatar
    SubnetMask no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    7100i and WAVs

    Advertisement



    Ok... I have a 7100i running v4.1.0.376 (Platform 2.1.0.46), and BES 4.1.3 (going to upgrade to 4.1.4mr2) and can try to download WAVs, but they don't play. If I try e-mailing them to it, I get "Unrecognized format". At one time I HAD gotten a working wav file onto it (my last 7100i which was replaced), but I can't find one that it'll play. Anyone have any suggestions? It's driving me batty!

    Thanks,
    Dave

  2. #2
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359

    Re: 7100i and WAVs

    It may be because of your BES policies and the restrictions placed on your device. .wav files should play on that phone running that o.s version.

  3. #3
    SubnetMask's Avatar
    SubnetMask no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    12

    Re: 7100i and WAVs

    Well, it's a default install, and my BB is the only one on it. Anything I should check? Although the BES server hasn't changed since the other 7100i had the working WAV. Is there a specific bitrate that the WAVs need to be at or below? Some that I have are 88kbps, some are higher and some are lower.

  4. #4
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359

    Re: 7100i and WAVs

    Surf here with your phone and try some of these .wav tones. They worked on my 7100i when i had it.

    http://www.mobile41.com/wav.htm

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •