Results 1 to 5 of 5

i need help. i took out the battery of my 7100g. when i plug it ... RIM Blackberry 71xx forum

  1. #1
    trancemikell's Avatar
    trancemikell no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2

    7100 from tmobile is acting up

    Advertisement



    i need help. i took out the battery of my 7100g. when i plug it back in, i only see the tmobile logo and the timer in the middle. its been hours and its still doing the same thing. please help! send me a message or something..

  2. #2
    trancemikell's Avatar
    trancemikell no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    hello people. i really need help. please email me at mikell909@hotmail.com

  3. #3
    xaurav's Avatar
    xaurav no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2006
    PIN/ID
    20374F8B
    Posts
    254
    1.if your device is running, then press alt+esc and see what applications are running, try to close them
    2.try uninstalling some of unneccesory apps
    3.press alt+LGLGand check event log, find out whats the error
    4.least prefered solution is wipe the device.
    5.try installing os again

  4. #4
    dragonforce's Avatar
    dragonforce no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1
    i cant do nothin. its like frozen

  5. #5
    RZuber's Avatar
    RZuber no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    2037DCBC
    Posts
    3
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I had a problem and RIM techs told me to wipe my BB from the advance options menu and then do a complete OS reinstall from the desktop manager. It worked.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •