Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

thanks zoobio. good call.... BlackBerry 8830 forum

  1. #16
    Stugatzz's Avatar
    Stugatzz no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008


    thanks zoobio. good call.

  2. #17
    tomvb2000's Avatar
    tomvb2000 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Quote Originally Posted by jrok14 View Post
    just used it and I am also having trouble with the audio... it seems to be at least 3-4 seconds ahead of the video

    any ideas?
    I've had similar sync issues but nowhere near as bad as 3-4 seconds. I have noticed that the audio/video is more out of sync on the Super built-in player (1/5-1/4 second) than on my 8330 Curve.

    Has anyone had problems encoding to the MP4 container with I had it working fine with v2007, but can't get it to work on anything now. Using the mp4 container, MPEG-4, AAC, 320x176, 23.976fps and 128kbps it'll transcode the entire movie and then seem to stall (although progress bar keeps moving). It'll then barf with the "ran into an error and here's a bunch of potential reasons" message. I've tried everything suggested there, but nothing works. I've tried on multiple computers as well, but with the same results.

    I finally just gave up and am using the 3gp container with MPEG-4 and AAC instead. That seems to be working fine although the files are slightly bigger (2-3%). Almost all of my source was encoded with Xvid, but not sure that matters.
    Palm Pilot-->Handspring Visor-->Treo 300-->Treo 600-->Treo 650-->Treo 700p+E62-->Treo700p+Curve (8300)-->Curve (8330)-->Tour (9630)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts