Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37

Anyone with a Sprint 8830 that has the EVDO drop, download this and post your ... BlackBerry 8830 forum

  1. #16
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266

    Re: New os for verizon 8830

    Advertisement



    Anyone with a Sprint 8830 that has the EVDO drop, download this and post your results. I believe the issue has been resolved with the platform 3.0.0.79. I've been playing with the phone all day with this build and I cannot get the data to drop at all. My signal doesn't fade, and I keep an 1XEV connection. Works with maps and BB Browser.

  2. #17
    shelfman's Avatar
    shelfman no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11

    Re: New os for verizon 8830

    Quote Originally Posted by johnck78 View Post
    VZNav does work with this update, however I had to go and manually change my application permissions for it to work. They still want 9.99 even with the BES data plan. Pure BS to me, and GPS still locked.
    What permissions did you need to change? I updated my OS & called to activate, but the app just starts and closes after a few seconds. Reloaded the app twice. I changed all permissions to allow, instead of the custom default, but still VZnav will not open correctly.

  3. #18
    johnck78's Avatar
    johnck78 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    PIN/ID
    242C9CC5
    Posts
    100

    Re: New os for verizon 8830

    Quote Originally Posted by shelfman View Post
    What permissions did you need to change? I updated my OS & called to activate, but the app just starts and closes after a few seconds. Reloaded the app twice. I changed all permissions to allow, instead of the custom default, but still VZnav will not open correctly.
    Thats all i did, set them to allow. Did you pull the battery?

  4. #19
    BrianFeinzimer's Avatar
    BrianFeinzimer no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    30187782
    Posts
    51

    Re: New os for verizon 8830

    vznav working now

  5. #20
    kane's Avatar
    kane no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    30349623
    Posts
    849
    Quote Originally Posted by tavella81 View Post
    Anyone with a Sprint 8830 that has the EVDO drop, download this and post your results. I believe the issue has been resolved with the platform 3.0.0.79. I've been playing with the phone all day with this build and I cannot get the data to drop at all. My signal doesn't fade, and I keep an 1XEV connection. Works with maps and BB Browser.
    I was starting to think I was the only 1 with the dropped connection if you can post back in a day or so

  6. #21
    shelfman's Avatar
    shelfman no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11

    Re: New os for verizon 8830

    Quote Originally Posted by johnck78 View Post
    Thats all i did, set them to allow. Did you pull the battery?
    pulled battery, verified with VZW that my account has VZnav enabled, but still only splash screen and then closes.

  7. #22
    justajason's Avatar
    justajason no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    242C7F74
    Posts
    356

    Re: New os for verizon 8830

    Guys, vzw sucks. I believe its a hardware issue. Maybe theres a switch somewhere on the board.
    Ugh, couldnt think of anything to change it to.

  8. #23
    rweckhoff's Avatar
    rweckhoff no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    115

    Re: New os for verizon 8830

    VZ Navigator is down. I called and they credited me back my 9.99 for the month when I asked them if it was indicative of the service I was to expect.

  9. #24
    shelfman's Avatar
    shelfman no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11

    Re: New os for verizon 8830

    Deleted and then reloaded vznav app. Now works fine. Not sure if my install was bad or just that service was down.

  10. #25
    cfrench's Avatar
    cfrench no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    961

    Re: New os for verizon 8830

    What I thinks sucks is if you hit end call button it closes the program. You can't leave and then come back to where u left off. BS. Vz nav. Is also down here in iowa. Called and they said they don't know how long it will be off line.

    This sucks.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #26
    europamo's Avatar
    europamo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    31A51117
    Posts
    128

    Re: New os for verizon 8830

    I updated mine and now it seems to cause some sites that I have been on before not to work, causing this error:

    Invalid manifest or application desriptor
    The :MIDlet-Name" attribute is missing.

  12. #27
    tomaspistola's Avatar
    tomaspistola no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    301AA6A1
    Posts
    17

    Re: New os for verizon 8830

    Ok I have a question here. I've updated mine (an Alltel 8830) and I'm checking the version. It appears to be 4.2.2.176 although my platform ID says 3.0.0.79. Did I do something wrong?

  13. #28
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266
    Quote Originally Posted by tomaspistola View Post
    Ok I have a question here. I've updated mine (an Alltel 8830) and I'm checking the version. It appears to be 4.2.2.176 although my platform ID says 3.0.0.79. Did I do something wrong?
    These are the correct version numbers with the latest Verizon update. If you hold dow your ALT and Shift key, then press H you will see the version 4.2.2.176 (339).

  14. #29
    tomaspistola's Avatar
    tomaspistola no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    301AA6A1
    Posts
    17

    Re: New os for verizon 8830

    Yup, you're right. What is strange is that nothing is really different at all. People are talking about the ringtones being louder and I gotta tell ya, mine are exactly the same. There's gotta be a way to fix this.

  15. #30
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266

    Re: New os for verizon 8830

    Have you changed the ringtone level to high in the profiles? Mine is very loud just on medium.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •