Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 61

~via BB (wap.pinstack.com)~ Hello from southern California!! AT&T user, I've been fine reception-wise, in fact ... Network Outage Notifications forum

  1. #16
    kingrykku27's Avatar
    kingrykku27 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    2444409C
    Posts
    568

    Advertisement



    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Hello from southern California!! AT&T user, I've been fine reception-wise, in fact better actually!! Hope you guys get it fixed up quick, ya know how important the blackberry is for work!

    Cheers!

  2. #17
    emtcowboy's Avatar
    emtcowboy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    3156B625
    Posts
    15
    Same problem in Seattle. Alltel 8130. Sucks its not working, but at least I'm not the only one suffering.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #18
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Houston, TX T-Mo 8100 Pearl here. Poor web browsing for 3 days now, but other data connections are working fine.


  4. #19
    kfischer009's Avatar
    kfischer009 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    20
    Having the same problem with Verizon 8130 in NJ. As you said it happened last week to me as well.

  5. #20
    lusanchez's Avatar
    lusanchez no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    CHE WEY!
    Posts
    78
    SAME HERE IN DENVER CO. I HAVE A 8320 WITH T-MOBILE.... IT STARTED SOMETIME YESTERDAY.... REAL FRUSTRATING MAN!!!!!!!!!

  6. #21
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Golly. I feel like I have some friends. This sounds like what internet browsing is like for me all the time - T-mo in Arkansas and GPRS-only coverage. Sometimes it works slow - sometimes not at all. (If you get tired of hearing me gripe I'll stop.)
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  7. #22
    LaTuFu's Avatar
    LaTuFu no está en línea Stack level 9
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    Just Ax
    Posts
    7,861
    I have not been able to OTA thru the wap since last night. Emails and SMS are spotty for me. Come in a wave every 10-15 minutes.

    Got a couple PMs in the stacks today, read them and answered them 10-15 minutes before the email notify arrived.

    Had a couple of outgoing emails bounced back as invalid address, even though I know the address is correct (and sent it correctly when I re-sent the message with no changes)

    So, yeah, I'm in for thinking something is up.

    AT&T, Virginia. Full EDGE.
    If I knew where I was going, I might already be there. -- Cross Canadian Ragweed.

  8. #23
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344
    I haven't noticed any issues in Fl on Tmo - maybe we are just the lucky state?
    Success is not final, Failure is not fatal, it is the courage to continue that matters.
    My Blog , My Flickr

  9. #24
    bond56's Avatar
    bond56 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    58
    I am haveing same problem 8130 att

  10. #25
    paullamm's Avatar
    paullamm no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    319b4998
    Posts
    329
    Same problem on a 8703e with sprint in ohio

  11. #26
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    No issues with ATT ~ Hawaii

  12. #27
    kingrykku27's Avatar
    kingrykku27 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    2444409C
    Posts
    568
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Anyone tried calling their cell company? Probably just a problem with them.

  13. #28
    kfischer009's Avatar
    kfischer009 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    20
    browser is back up for my verizon 8130 in jersey

  14. #29
    kingrykku27's Avatar
    kingrykku27 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    2444409C
    Posts
    568
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Southern California with blackberry pearl 8100 reporting in. Using AT&T, service has been normal, although my friend who has the 8100 with T-Mob is having a slow browser.

  15. #30
    VandalDuck's Avatar
    VandalDuck no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    23
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Working for me now as well. I hope they figure out what the problem is. I am a little addicted to browsing when I am idle.

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •