Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Originally Posted by cp6169 Outlook does not have to be open to have emails forwarded ... BlackBerry Internet & Email forum

  1. #16
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    Advertisement



    Quote Originally Posted by cp6169
    Outlook does not have to be open to have emails forwarded to your device. Add your email address in your address book. Set a rule in outlook, click organize, click rule wizard, click new, click check messages when they arrive, select where my name is in the to box, choose forward to people on distribution list and on window underneath click distribution list and choose your email, and click next until it says finish then click finish. I really hope this helps you, this is what I used to do before I have BES active. Let me know.
    Thanks you're brilliant been trying to get my hotmail to my BB and today I did following the steps you have outlined here! YOU'RE THE MAN!!!

  2. #17
    chizm's Avatar
    chizm no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    33

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    Do any of you guys have issues using OWA thru BIS? I'm randomnly getting errors saying it's no longer connected to my BB because the accout may have had a password change which has not happened. I have to end up re-adding the account / validating it to work again -- real pain after a while . . . any ideas?

  3. #18
    AndrewG's Avatar
    AndrewG no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    5

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    I have an Exchange server, BIS and OWA.

    Emails with attachments >2mb are received fine in Outlook but fail to get to my handheld.

    My carrier (Telstra, AU) and RIM have been working on this issue for three weeks and have not been able to fix it yet.

    Any ideas?

  4. #19
    arnold_a78's Avatar
    arnold_a78 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    all,

    just want to ask a bit.. currently i am using BIS with OWA Exchange 5.5. now understand that every messages delivered to blackberry will be marked as read in owa server. is there any way to keep them as unread in our OWA server even though the messages already delivered to blackberry

    thanks b4

  5. #20
    arnold_a78's Avatar
    arnold_a78 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    Quote Originally Posted by chizm
    Do any of you guys have issues using OWA thru BIS? I'm randomnly getting errors saying it's no longer connected to my BB because the accout may have had a password change which has not happened. I have to end up re-adding the account / validating it to work again -- real pain after a while . . . any ideas?
    i had this issue once.. err sorry twice coz 2 different users
    after retype the password & validate it then it worked again.
    still don't know why coz my users never change any password :cry:

  6. #21
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    arnold_a78, Welcome to PinStack.

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  7. #22
    england66's Avatar
    england66 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    17

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    Guys I use the above method of setting up a redirect with outlook for work email but it means deleting stuff once on BB and once on Outlook, anyway of avoiding this?

  8. #23
    FUTURESTARS's Avatar
    FUTURESTARS no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    58

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    England, I have been going insane trying to figure out the exact same thing! I set up my "forwarding" from my email server, and I get a copy on each. Works great and I get it in real time, but its annoying to be sitting in front of the computer handling 50+ emails and everyone goes to the BB also!

  9. #24
    raphys's Avatar
    raphys no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    2

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    Does anybody know how to change a BIS configured BB to an BES? Is that possible?

  10. #25
    whsbuss's Avatar
    whsbuss no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    184

    Re: Using BIS with MS Exchange without BES or outlook Filters

    Quote Originally Posted by raphys
    Does anybody know how to change a BIS configured BB to an BES? Is that possible?
    Do a device wipe then enterprise activation.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •