Results 1 to 3 of 3

TMO Curve. Never had a problem until 2-3 days ago. I can't send or receive ... BlackBerry Internet & Email forum

  1. #1
    TedB's Avatar
    TedB no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24AF2BA8
    Posts
    37

    TMO EDGE and email

    Advertisement



    TMO Curve.

    Never had a problem until 2-3 days ago. I can't send or receive email on the EDGE network. Everything works fine when connected via WiFi though. I have done the service book thing about 4 or 5 times over the past couple of days with no improvement. Any Ideas??

  2. #2
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: TMO EDGE and email

    Have you tried re-registering your HRT?
    On your device----> Options>Advanced Options>Host Routing Table>hit Menu>Register now

    Try a reboot, not a battery pull but simply power down and leave it off for about 30 seconds.
    This will allow your device to receive any data updates from your carrier.
    If this doesn't work, I would call your carrier and see what might be going on. Sometimes changes occur like this for some odd reason. Happened to me before, my data plan was removed and I tried everything. A call to my carrier was the only resolution.

  3. #3
    TedB's Avatar
    TedB no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    24AF2BA8
    Posts
    37

    Re: TMO EDGE and email

    Yeah. I Did re-register the HRT a couple of times also with no luck. I even tried deleting all of my CMIME service books and resending them, but unless I'm using wifi I don't even receive my service books. Sounds like a call to TMO is unavoidable
    Thanks for the response!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •