Results 1 to 11 of 11

Ever since I updated my software on my BB 8130 my employees can not read ... BlackBerry Internet & Email forum

  1. #1
    RedishJB's Avatar
    RedishJB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8

    Employees can't read replies

    Advertisement



    Ever since I updated my software on my BB 8130 my employees can not read my email replies. I can compose a new email to them, but if I reply to one that they send me it will not open it. It's only with At&t/Bellsouth so I'm assuming it has something to do with them. Everyone else that I reply to works just fine.

    Anyone else have this problem?

  2. #2
    BES Noob's Avatar
    BES Noob no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    3,695
    I would try deleting the CMIME file from the Service book folder in advanced option and then resending the service book. CMIME has a reference to outgoing email so there might possibly be a corrupt file in there. After that do a hard reboot and see if that helps.

  3. #3
    RedishJB's Avatar
    RedishJB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    Sorry I'm new to all this...How do i resend the service book?







    I figured that part out....Let's see if it help. thanks
    Last edited by RedishJB; 03-11-2008 at 09:47 PM.

  4. #4
    RedishJB's Avatar
    RedishJB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    Still not working......

  5. #5
    BES Noob's Avatar
    BES Noob no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    3,695
    You would have to have access to blackberry manager for your BES server.

    1. enter your name click search
    2. right click your name
    3. scroll down to send service book and click on it.
    4. They say you don't have to but I like to do a hard reboot for good measure.

    After that I would send out a test. Hopefully it should be good to go.

  6. #6
    RedishJB's Avatar
    RedishJB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    I even tried deleting the email account and adding back, but that didn't help either.
    Any other suggestions?

  7. #7
    BES Noob's Avatar
    BES Noob no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    3,695
    The most important thing I failed to ask is what is your mail system setup?

  8. #8
    RedishJB's Avatar
    RedishJB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    Mail system setup?

  9. #9
    BES Noob's Avatar
    BES Noob no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    3,695
    I'm going to assume you're on a BES server? Are you on Lotus Notes or Outlook?

  10. #10
    RedishJB's Avatar
    RedishJB no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    That would be incorrect. BIS
    I spent several days talking w/Verizon, RIM, Blackberry and AT&T and they all say it's not their problem.
    I guess I"ll just wait and see if the problem fixes itself, but I have a feeling that will not happen.
    I'm thinking it has something to do with the Bellsouth - AT&T merger.

  11. #11
    BES Noob's Avatar
    BES Noob no está en línea BES Pro
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    3,695
    I'm sorry I couldn't be of anymore help but I'm miffed as well.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •