Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

I can't seem to get GPS working. I keep getting the authorization screen and it ... BlackBerry GPS forum

  1. #1
    cnn dude's Avatar
    cnn dude no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    15

    GPS not working

    Advertisement



    I can't seem to get GPS working. I keep getting the authorization screen and it appears I am accepting but when I click back in I get the authorization screen again. It says it may take 3 minutes but it's been like this for a few hours.

    Anyone?

  2. #2
    I7oobie's Avatar
    I7oobie no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,563

    Re: GPS not working

    You've paired it with a bluetooth GPS reciever, right?
    Black G1 w/Root
    JesusFreke's Moddified RC30 v1.3
    Auto-rotate Enabled
    Auto-rotate Browser Enabled
    Manup's Blue Star 5 Theme

  3. #3
    cnn dude's Avatar
    cnn dude no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    15

    Re: GPS not working

    Quote Originally Posted by I7oobie
    You've paired it with a bluetooth GPS reciever, right?
    bwahahaha....it appears I missed that part
    I thought it had gps functionality built in

  4. #4
    cnn dude's Avatar
    cnn dude no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    15

    Re: GPS not working

    any suggestions on gps receivers?

  5. #5
    r1ch007's Avatar
    r1ch007 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    Profile
    Posts
    246

    Re: GPS not working

    Well from your profile it appears you do have gps built in. 8800 no?

  6. #6
    I7oobie's Avatar
    I7oobie no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,563

    Re: GPS not working

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    He he. I should probably read which forum I'm in, sorry. I was going by the 8100 functionality!

  7. #7
    cnn dude's Avatar
    cnn dude no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    15

    Re: GPS not working

    Quote Originally Posted by r1ch007
    Well from your profile it appears you do have gps built in. 8800 no?
    yeah, I have an 8800...sweet! it is built in...now why wont it work? :lol:

  8. #8
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: GPS not working

    do you have a clear line of sight to the sky?
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  9. #9
    StevenT007's Avatar
    StevenT007 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2

    Re: GPS not working

    I had the same issues, your TeleNav install, didn't complete properly. Uninstall it and reinstall it. It will work fine. Also, just know that pin to get on telenav is the last 4 digits of your phone number (if you are using Cingular, which I am).

  10. #10
    paulsbb's Avatar
    paulsbb no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    242C46E0
    Posts
    92

    Re: GPS not working

    Do it outside and wait a while 10 - 20 minutes for the intial connection. After the first time it will connect so much quicker.

  11. #11
    cnn dude's Avatar
    cnn dude no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    15

    Re: GPS not working

    Quote Originally Posted by kayos72
    do you have a clear line of sight to the sky?
    that's a joke, right?

    Quote Originally Posted by StevenT007
    I had the same issues, your TeleNav install, didn't complete properly. Uninstall it and reinstall it. It will work fine. Also, just know that pin to get on telenav is the last 4 digits of your phone number (if you are using Cingular, which I am).
    thanks, I'll give that a shot

  12. #12
    r1ch007's Avatar
    r1ch007 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    Profile
    Posts
    246

    Re: GPS not working

    Quote Originally Posted by cnn dude
    that's a joke, right?



    thanks, I'll give that a shot

    Well it's kinda like a joke, but anyway gps fix is best obtained outside.

  13. #13
    cnn dude's Avatar
    cnn dude no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    15

    Re: GPS not working

    is there a way to reload the gps app without having to sync with the comp? I don't have any BB software on my desktop and would rather not install unless absolutely necessary

  14. #14
    cnn dude's Avatar
    cnn dude no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    15

    Re: GPS not working

    figured out how to delete the app and reinstall...turns out that activating telenav was user error on my part...not used to having no wheel and I was not actually saving the acceptance :tard:

  15. #15
    cnn dude's Avatar
    cnn dude no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    15

    Re: GPS not working

    crap, next problem...it's asking for a pin?

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •