Results 1 to 5 of 5

Is it true you need a seprate device to get gps on the Curve or ... BlackBerry GPS forum

  1. #1
    JustinVath's Avatar
    JustinVath no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24061e72
    Posts
    12

    GPS for Curve

    Advertisement



    Is it true you need a seprate device to get gps on the Curve or have I been misled....Anybody have some info or a resolution....
    Last edited by JustinVath; 06-06-2007 at 07:22 PM.

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Gps

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Yup. You need a GPS receiver.

  3. #3
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Gps

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Sorry justin. Did someone tell you it had gps? Future versions of this phone are speculated to have the built in gps.

  4. #4
    Dez's Avatar
    Dez
    Dez no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    249F9F19
    Posts
    12

    Re: Gps

    Yeah, i was a little torn between my 8800 with the GPS and the 8300 and a puck.

  5. #5
    takeshi's Avatar
    takeshi no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    2,305

    Re: Gps

    The manufacturer's site is usually a handy resource for specs (and not just for BB's):

    http://na.blackberry.com/eng/devices...b_tab_features

    If it's not listed, it's not included.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •