Results 1 to 4 of 4

Can't seem to get it working with the Blackberry Pearl 8100. I get the communication ... BlackBerry GPS forum

  1. #1
    hawkway's Avatar
    hawkway no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2

    amAze GPS for Pearl using AT&T

    Advertisement



    Can't seem to get it working with the Blackberry Pearl 8100. I get the communication error when I try to run it after installation. I'm with AT&T. Anyone know the correct settings to get this to work?

  2. #2
    Craig_C's Avatar
    Craig_C no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    150

    Re: amAze GPS for Pearl using AT&T


  3. #3
    amAzeGPS's Avatar
    amAzeGPS no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2

    Re: amAze GPS for Pearl using AT&T

    Hi,

    "Communication problem" happens when the phone can't establish Internet connection.
    As you suspected, it usually happens due to incorrect WEB settings.
    You should contact your cellular operator's support, and ask them to provide the optimal settings for using amAze, since it changes from one operator to another, and from one model to another
    You can also visit the amAze forum,

    a) because you'll find many interesting things there.
    b) You might find help with settings.
    c) amAze team can help and support if you have any other questions.

  4. #4
    halo32c's Avatar
    halo32c no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    2407589F
    Posts
    32

    Post Re: amAze GPS for Pearl using AT&T

    Had the same problem with T-mobile-8100. It was kind of hit or miss with appt not working most of the time. Find that mapquest nav works awesome with 8100.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •