Results 1 to 13 of 13

i have the curve from t-mobile and the wifi works everywhere but my house i ... BlackBerry Wi-Fi forum

  1. #1
    schmiidty's Avatar
    schmiidty no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    50

    Wifi Help

    Advertisement



    i have the curve from t-mobile and the wifi works everywhere but my house i get a full signal uma and wifi is green with a check but it only works if i turn the wifi off then back on then it works for about 30 seconds then gets stuck requesting till i turn it back off then on again

    any help would be much appreciated

  2. #2
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: Wifi Help

    Hi schmiidty

    what router are you using at home? Is secuity enabled? Who is your broadband provider?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  3. #3
    snybole's Avatar
    snybole no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    73

    Re: Wifi Help

    From what you wrote I'm just guessing it's the router. Since it's working everywhere else. You might have to upgrade the the software on your router. What's the brand of your router?

  4. #4
    schmiidty's Avatar
    schmiidty no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    50

    Re: Wifi Help

    i have a linksys security i disabled the router works i use a laptop and my tivo works off of it at my office the security is enabled i think ever since i set up the connection at my office it has not worked right because when i first got the phone it worked great at home my provider is comcast

  5. #5
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: Wifi Help

    Is the issue with the browser or when you try to connect the phone to your home WiFi?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  6. #6
    schmiidty's Avatar
    schmiidty no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    50

    Re: Wifi Help

    it connects to the wifi with full signal but when i try to surf the web it just says requesting

  7. #7
    schmiidty's Avatar
    schmiidty no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    50

    Re: Wifi Help

    it works very fast for about 30 seconds loading a couple pages then it gets stuck requesting

  8. #8
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: Wifi Help

    Hmmm....Does it drop the UMA signal? Can you make a phone call and send receive emails?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  9. #9
    tiger123sw's Avatar
    tiger123sw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24207ab3
    Posts
    119

    Re: Wifi Help

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Try power cycling the router and the cable modem. Pull the power from both for 1 or 2mins then power up the cable modem waite till all the lights come on, the power to the router and try your phone. If you still have a problem try deleting the wifi profile for that router on the phone do a batt pull and set up the wifi for that router again

  10. #10
    schmiidty's Avatar
    schmiidty no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    50

    Re: Wifi Help

    doesent drop the uma i can make calls and send receive emails

    tiger123sw i did all that still dont work but i didnt pull the battery then set up the wifi again i pulled the battery that didnt work i power cycled the moden and router that didnt work then i deleted the wifi profile and scanned for network setup profile again and still dont work

  11. #11
    tiger123sw's Avatar
    tiger123sw no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24207ab3
    Posts
    119

    Re: Wifi Help

    Oh UMA is good ? it is just the browser then ?
    Did you put wap.voicestrem.com in your TCP ?

  12. #12
    schmiidty's Avatar
    schmiidty no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    50

    Re: Wifi Help

    yes wap.voicestrem.com is in TCP

  13. #13
    snybole's Avatar
    snybole no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    73
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I'm pretty sure its still the router, really. Try upgrading the software before you get a headache. Then post here. If you need more help just priv message me and I'll give you my pin so I can guide you!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •