Results 1 to 10 of 10

Hello, I want to know some things about wifi will wifi work on my 8320 ... BlackBerry Wi-Fi forum

  1. #1
    Kretus's Avatar
    Kretus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    131

    Hi Wifi noob kid...

    Advertisement



    Hello, I want to know some things about wifi


    will wifi work on my 8320 tmobile phone os 4.2

    no data plan??


    since i have no data plan do i have to pay for wifi??? what if i go over the air ( or something ) will i have to pay for it??


    how do i get it on my phone withrout data plan?

  2. #2
    angelzrage's Avatar
    angelzrage no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    wifi will work, but if u use it to make calls and dont have the hot spot at home plan. ull be charged air time. push email will not work as well as other things. ull need a data plan. u dont have to pay to connect to wifi.

  3. #3
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Yeah. U will use your regular min even if you are in wifi mode and you have to set your browser to "hot spot browser" to have web acces
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Last edited by ealvnv; 03-21-2009 at 08:39 PM.

  4. #4
    Dabbill's Avatar
    Dabbill no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    24ADC49A
    Posts
    90
    From what I was told UMA calling does not use your normal minutes.

  5. #5
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    It doesn't if you have hot spot acces (paying for it) otherwise you only get the free web acces and better voice quality but even in UMA you use your reg mins
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    Kretus's Avatar
    Kretus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    131
    If the wireless network is secured, then you will be prompted to enter the security key associated with that network.
    Remember, the passphrase for the security key is case-sensitive.



    what do i write in

  7. #7
    Kretus's Avatar
    Kretus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    131
    any wifi experts??

  8. #8
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    You need to know the network pass key, ask to the network adm for it? Otherwise you couldn't connect to it
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #9
    Kretus's Avatar
    Kretus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    131
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    You need to know the network pass key, ask to the network adm for it? Otherwise you couldn't connect to it
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

    the thing is i dont know the admin

  10. #10
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Sorry but then is no way to have acces to that network...just keep checkin and if you find an open one it'll give you acces
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •