Results 1 to 6 of 6

When I make a call over UMA all of the sudden I cant hear anything ... BlackBerry Wi-Fi forum

  1. #1
    Corbett's Avatar
    Corbett no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25

    8320 - Can't hear anything over UMA?

    Advertisement



    When I make a call over UMA all of the sudden I cant hear anything on the other end but they can hear me.

    When I turn off UMA i can hear everything and they can hear me still.

    Any ideas guys?

    I tried reconnecting to my wireless, didnt help.
    I rebooted the phone, didnt help.
    I reset my router, didnt help.

    This was working perfectly for about 6 months until today!

    Thanks!

  2. #2
    - tom -'s Avatar
    - tom - no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    132
    Do you have new toys at home that uses wireless signal?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    BBAddict8100's Avatar
    BBAddict8100 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    30694B05
    Posts
    78
    I don't know what you are using, but when I had the verizon fios router in my house, I tried using UMA and it was a real pain. Things just didn't work correctly, calls kept dropping, I couldn't hear the person on the other end but they could hear me, after all these problems, I decided to cancel the hotspots service. I recently switched back to optimum online with a linksys router and everything works like a charm. I get no dropped calls the call quality is superb and I couldn't be happier.
    BBADDICT8100@PINSTACK.COM
    NEW PIN 30694B05
    GOOGLETALK: JUDYJUSTIN973
    YAHOO: JUDYJUSTIN973
    AIM: JEEPGIRL2K3

  4. #4
    cjr2's Avatar
    cjr2 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    24ABB9C5
    Posts
    5
    The same is happening to me..I had no problems at all for months then all of a sudden it started acting up yesterday. I can't seem to get it work either any ideas or suggestions let me know. Thanks

    Things I've tried: Battery pull, router and modem reset, wiped the device, upgraded to the latest version of the beta OS, resent service books.
    Last edited by cjr2; 06-12-2008 at 04:45 PM. Reason: Added more info

  5. #5
    surfanimal's Avatar
    surfanimal no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me!
    Posts
    291
    My UMA works fine on both ends, the only problem I've ever had is getting too far out of range from the router and the end result being a dropped call while it switched to EDGE.

  6. #6
    Corbett's Avatar
    Corbett no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    25
    FIXED!!!!!!!

    Someone must have added a device in my area here that was interfering with the signal.

    I changed the channel of my wireless from 4 to 10 and it works now.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •