Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Do not try and do anything with your curve on Vista, It will not work, ... Microsoft Windows forum

  1. #1
    winterdog's Avatar
    winterdog no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7

    Windows Vista

    Advertisement



    Do not try and do anything with your curve on Vista, It will not work, and won't even be recognized..!
    Last edited by Lavagirl; 03-21-2008 at 03:18 AM.

  2. #2
    siccmade's Avatar
    siccmade no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    687
    im using vista and have a 8320, never had any problems??
    TMO:MYTOUCH 3G SLIDE
    ROM:SlideMeRoot5r1
    KERNEL:2.6.29-5F8ED14

  3. #3
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    did you install the vista patch?
    are you running desktop manager 4.3?

  4. #4
    Blakefreak's Avatar
    Blakefreak no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    242A9091
    Posts
    76
    The only thing I've had trouble with was JL_Loader. Everything else works fine... If not better. Seems like DM takes less time to recognize either of my BB's.

  5. #5
    BluT's Avatar
    BluT no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    24192DD3
    Posts
    59
    Vista fine here also. Never a problem.

  6. #6
    gkast1's Avatar
    gkast1 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    244F596F
    Posts
    2,381
    You only have a problem if you use an outdated version of DM & drivers. With the latest everything works fine.

  7. #7
    winterdog's Avatar
    winterdog no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    7
    I have the latest versions of everything, when you attempt to use the application loader, it say's no device connected.

  8. #8
    gkast1's Avatar
    gkast1 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    244F596F
    Posts
    2,381
    Let me amplify: in my case the Roxio Media app doesn't see anything loaded on my Berry -- but that's just because it can't handle my type of BB.

    The App Loader though is different, it ought to work for you, I agree.

    Have you tried connecting to a non-Vista PC? Does your Vista work properly in other respects?

  9. #9
    wxboss's Avatar
    wxboss no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21DA38F3
    Posts
    478
    Quote Originally Posted by gkast1 View Post
    Let me amplify: in my case the Roxio Media app doesn't see anything loaded on my Berry -- but that's just because it can't handle my type of BB.
    As others have asked, are you using DM 4.3? I have Vista running and Roxio sees everything on my 8130.

  10. #10
    saukrateaz's Avatar
    saukrateaz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    258
    I don't have a curve but a lot of my users do and I run Vista x64 and have zero problems with their devices when connected to my machine. JLcmdr is the only issue I've had (which works if you use it in command line only, with no interface). You can run that virtual though.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #11
    cfrench's Avatar
    cfrench no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    961
    I have an 8830 and 8130 with vista and everything works fine. As long as you run JL Commander as admin. on vista it works also with vista.

  12. #12
    DjSmooth's Avatar
    DjSmooth no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,080
    I've been using the BB OS 4.2 & 4.3 with my 8300 (then) and 8310 (now) with Windows Vista Ultimate and never had a problem, and it seems like 4.3 works even better.

  13. #13
    gkast1's Avatar
    gkast1 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    244F596F
    Posts
    2,381
    Quote Originally Posted by wxboss View Post
    As others have asked, are you using DM 4.3? I have Vista running and Roxio sees everything on my 8130.
    No, I still have the 4.2.2.14 DM I started out with. Is that really the problem?... I thought it had to do with my Berry being a 7105t ... for which there is no sufficient OS upgrade [and I have decided against the minor upgrade that is indeed available ]

  14. #14
    wxboss's Avatar
    wxboss no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21DA38F3
    Posts
    478
    Quote Originally Posted by gkast1 View Post
    No, I still have the 4.2.2.14 DM I started out with. Is that really the problem?... I thought it had to do with my Berry being a 7105t ... for which there is no sufficient OS upgrade [and I have decided against the minor upgrade that is indeed available ]
    You're probably right (I wasn't sure if you still had the 7105t or had not updated your profile).

    This isn't my area of expertise, but I thought I read somewhere that 4.3 played better with Vista than previous versions of DM, but don't quote me on that.

  15. #15
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266
    Quote Originally Posted by Blakefreak View Post
    The only thing I've had trouble with was JL_Loader. Everything else works fine... If not better. Seems like DM takes less time to recognize either of my BB's.
    JL_Loader still works, even on Vista X64, you just don't get the ascii interface. Use the javaloader.exe file to do the work for you. If you need a list of the commands, just type javaloader in the command prompt and it will list everything it will do. Example below:

    javaloader -u save whatever.cod
    javaloader -u dir
    etc.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •