Results 1 to 3 of 3

Evening all. Well I've just got a 8100 Pearl - it's my first BB and ... European Stackers forum

  1. #1
    jbonnett's Avatar
    jbonnett no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18

    Another London Newbie!

    Advertisement



    Evening all.

    Well I've just got a 8100 Pearl - it's my first BB and I WAS loving it. I had it hooked up to my AOL personal email and also to my work email through their BES.

    I then got sent a 'SIM update' that hsa totally screwed everything. I can get AOL to work no worries, but the work email just won't activate. All I get (after about 20 mins displaying the "Activating me@myworkemail.co.uk" message) is an error message telling me to talk to my administrators. They resent all the service books, reset passwords - everything....it's driving me nuts, but I just can't get the thing to work.

    Any ideas would be more than welcome!

    Cheers.

  2. #2
    bartokbatt's Avatar
    bartokbatt no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    678

    Re: Another London Newbie!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    After the service books are sent do a 30 second battery pull.

  3. #3
    jbonnett's Avatar
    jbonnett no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18

    Re: Another London Newbie!

    That doesn't work I'm afraid! I've even wiped the thing and still can't get it to work. Then I uploaded the JL_Cmder and did an OS reload, and STILL I can't get the work email to work. Yet still the AOL email fires up straight away. Any geniuses out there?!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •