Results 1 to 7 of 7

Wanted to say hello to everyone! I stumbled on this site while doing the search ... Southern US Stackers forum

  1. #1
    tool team's Avatar
    tool team no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2

    Newbie with 102 code

    Advertisement



    Wanted to say hello to everyone! I stumbled on this site while doing the search for the JVM 102 error. I am following the instructions now...will let you know how it goes.

  2. #2
    azunprinzess's Avatar
    azunprinzess no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    28

    Re: Newbie with 102 code

    Quote Originally Posted by tool team View Post
    Wanted to say hello to everyone! I stumbled on this site while doing the search for the JVM 102 error. I am following the instructions now...will let you know how it goes.
    Welcome, this site is awesome

  3. #3
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: Newbie with 102 code

    Welcome to the Stacks!~ Let us know if you need help with it
    See the Official Latest OS threads updated regularly for All Devices.
    Forum Rules
    PinStack Trust Guide


  4. #4
    LegalPrincess's Avatar
    LegalPrincess no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    31A4AE92
    Posts
    138

    Re: Newbie with 102 code

    Welcome to the Stacks!

    Jen

  5. #5
    FlowFactoryPR's Avatar
    FlowFactoryPR no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    24087C2B
    Posts
    20

    Re: Newbie with 102 code

    Welcome to Stacks

  6. #6
    Lum's Avatar
    Lum
    Lum no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    32

    Re: Newbie with 102 code

    Welcome!

  7. #7
    tool team's Avatar
    tool team no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2

    Re: Newbie with 102 code

    Wow, thanks for all of the welcomes! Seems like a really good group.
    I was useing the Java Commander and received an error message: unknown request, but the line under that said: Command completed!? so I am thinking it may not be detecting the unit. I thought I saw a blog about that, I will check it out.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •