Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Originally Posted by Tre Lawrence Yes... I would never have guessed that you could do ... Bluetooth Connectivity forum

  1. #16
    s4berry's Avatar
    s4berry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    256

    Advertisement



    Quote Originally Posted by Tre Lawrence View Post
    Yes... I would never have guessed that you could do that. I have a puck currently.
    I'm going to give it try when I get home.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #17
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    just need to have data plan on the phones and you got it, after you pair your phones using bt, go to gps on the 8320, gps source should say none, change option to 8130 and buaala, there you go...give it a try and let us know have worked for me
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  3. #18
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    ***update*** you need the gps software on each phone ( a free one is amaze gps)
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  4. #19
    thecircuitbox's Avatar
    thecircuitbox no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    63
    google maps work?

  5. #20
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    It goes with whatever gps the device is set with so theoretically it should work... Have not tried it though...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #21
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    I'm dowloading google maps to both phones and ill give it try tomorrow morning...will see if works
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #22
    s4berry's Avatar
    s4berry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    256
    I can't connect to a satelite probably due to the bad weather, so I'll give a shot tomorrow. Thanks for letting me know about changing the source on the 8320 ealvnv.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #23
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    no problem and google maps works for me too
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •