Results 1 to 7 of 7

Missing the desktop connectivity and wireless Bypass options. Now when I back up I lose ... Bluetooth Connectivity forum

  1. #1
    sstephanie40's Avatar
    sstephanie40 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    20420516
    Posts
    96

    blootooth desktop connectivity option missing

    Advertisement



    Missing the desktop connectivity and wireless Bypass options. Now when I back up I lose the bluetooth on my bb. Would a service book sort this out? or is it the os? it is 4.1 - the old bb i had had was the same os and had this option enabled.......

  2. #2
    Felixtc's Avatar
    Felixtc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    236

    Re: blootooth desktop connectivity option missing

    Sstephanie40,


    You mentioned that your old bb had this optioned enabled but now your new bb doesn't. Did you happen to get a new computer from since you switched BBs? I want to ask because I would like to cover all the bases before we try to figure out what went wrong.

    Given your issue the services might not resolve it but registering your bb to the network might. This is done by going into Options >> Advanced Options >> Host Routing Table >> Register.
    Last edited by Felixtc; 05-26-2007 at 03:08 PM.

  3. #3
    sstephanie40's Avatar
    sstephanie40 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    20420516
    Posts
    96

    Re: blootooth desktop connectivity option missing

    Thanks for your reply. No change to PC. All servuce books registered with the network ok. I wonder if the manufactuing country will have something to do with this? This one is made in Mexico and the old one Hungary. They are now both U/G to 4.2. No running probs either. But the Hungarian one has wireless and desktop connecitvity options, the other doesn't. Strange!

  4. #4
    Felixtc's Avatar
    Felixtc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    236

    Re: blootooth desktop connectivity option missing

    Yes it is strange but some of the BBs that were made in Mexico have been showing issues. Have you tried a battery pull?

  5. #5
    sstephanie40's Avatar
    sstephanie40 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    20420516
    Posts
    96

    Re: blootooth desktop connectivity option missing

    ~via BB (wap.pinstack.com)~yes and that hasn't made any difference.

    I'm going to do a factory wipe (reset) and then see if it has it on "from birth", if you get my drift and then do a clean reinstall of 4.2. As this one also won't initialize using the on/off switch now it is u/g to 4.2 it might kill two birds with one stone. I know this option on blue tooth is a firmware issue and not a service book one as it relates to the desktop. If in doubt - reinstall!

  6. #6
    Felixtc's Avatar
    Felixtc no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    236

    Re: blootooth desktop connectivity option missing

    Yes whenever in doubt reinstall should do the trick. Let me know how it goes.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    jimdarcy's Avatar
    jimdarcy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    156

    Re: blootooth desktop connectivity option missing

    I am missing the same 2 items, desktop connectivity and wireless bypass. are those item keeping me from pairing my 8300 with my car or transfering files?
    thanks

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •