Results 1 to 12 of 12

Im having a problem since I downloaded the new 4.5 version to my 8100 now ... 81xx Themes forum

  1. #1
    bonita1278's Avatar
    bonita1278 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    15

    Question have a prob with the new 4.5 and my themes PLEASE HELP!!!

    Advertisement



    Im having a problem since I downloaded the new 4.5 version to my 8100 now my themes wont work! My menu screen still shows the defaulted AT&T screen, PLEASE HELLLLPPPPP!!!!!!!
    Last edited by Lavagirl; 07-20-2008 at 02:51 AM.

  2. #2
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    You need a theme made for 4.5.

  3. #3
    bonita1278's Avatar
    bonita1278 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    15
    I am downloading mostly Cherri's themes, thought they were 4.5???

  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Hmm. My themes were made for 4.2 OS. I cannot guarantee they will work on 4.5. Sorry.

  5. #5
    bonita1278's Avatar
    bonita1278 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    15
    should I go back to the 4.2 OS then??? I would hate to have to lose the cool new stuff with the 4.5 jsut for the menu screen problem :cry:
    Will you be making any thenes for 4.5 soon???? or are there any out there???

  6. #6
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    If the only issue you are having is with the homescreen wallpaper not showing on the icon screen, you may take a look in the wallpaper threads to see if I have posted the wallpaper. If so, save it to ur bb and activate it as homescreen. Then the prob should be resolved. There is NO fix for any banner issues.

    I will be making some 4.5 but considering it was just officially released yest I haven't had the chance just yet

  7. #7
    boas1's Avatar
    boas1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    18
    I just loaded 4.5 desktop mgr on my Vista Home premium pc. (Pearl 8100 was recognized on fine on 4.3 but now not being recognized. Vista sees it fine. Trying to load 4.5 on the pearl. Any suggestions? Uninstalling and reinstalling now. BTW, last time I had to delete vendor xml for 4.3. Do you have to do that again?

  8. #8
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Anytime you install an OS that isn't from your carrier you will need to delete the vendor.xml file.

  9. #9
    dallas1125's Avatar
    dallas1125 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2576E92F
    Posts
    1,610
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    The new plazmic theme maker is out, so you should be seeing more 4.5 compatible themes.

  10. #10
    boas1's Avatar
    boas1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    18
    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Anytime you install an OS that isn't from your carrier you will need to delete the vendor.xml file.
    Found the instructions in the OS forum and got it loaded. Works great. Thanks
    Last edited by boas1; 07-20-2008 at 04:01 AM.

  11. #11
    bonita1278's Avatar
    bonita1278 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    15
    OK I have saved a few of the wallpapers to fix this. Thank you Cherri!

  12. #12
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Yes, thank you. I had several themes I absolutely loved that would display the default background in the middle of the app screen. Oddly enough, the problem only existed on zen themes.~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •