Page 22 of 42 FirstFirst ... 1718192021222324252627 ... LastLast
Results 316 to 330 of 616

If your still having issues try this http://www.millenniastudio.com/themereader.html this is what fixed me even though ... 81xx Themes forum

  1. #316
    fritter's Avatar
    fritter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    942

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    Advertisement



    If your still having issues try this http://www.millenniastudio.com/themereader.html this is what fixed me even though i dont know how but had the same issue with not seeing the theme only icons and i installed OTA and a reboot and it worked for me
    Last edited by fritter; 06-25-2007 at 11:16 AM.

  2. #317
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848
    Quote Originally Posted by fritter
    If your still having issues try this http://www.millenniastudio.com/themereader.html this is what fixed me even though i dont know how but had the same issue with not seeing the theme only icons and i installed OTA and a reboot and it worked for me
    -

    I quote from the page linked by fritter:

    NOTE: You should NOT install the theme reader on a Pearl or 8800 series device as they already have a theme reader application built into their System Software 4.2
    I reinforce the warning. Too many stackers have done this and have lost the capability to activate themes on their pearls until this version was removed and replaced by the correct one in the Core Applications.

    Hope this helps.
    Rcbjr
    ~via My BB Curve (wap.pinstack.com)~

  3. #318
    StevenInSTL's Avatar
    StevenInSTL no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    169

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    ~via BB (wap.pinstack.com)~its best to reinstall the OS or update your OS rather than instaling a theme reader as RJ just said.

  4. #319
    NoSnowHere's Avatar
    NoSnowHere no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    13

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    HELP! SOS! I just downloaded 10 themes via my usb cable. Once I selected a theme to use actively, my browser icon was missing! And now I removed the battery for a minute and when I replace it, it tries to start up but freezes with a small image in the center (from my theme, anne geddes) and just hangs. What have I done??

  5. #320
    NoSnowHere's Avatar
    NoSnowHere no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    13

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    Okay, I finally got unhung but, here's an error I receive: uncaught exception applicationRegistry. Wait for (oxac3ae76427d17f19) timeout.
    My problem is that browser is gone!!

  6. #321
    fritter's Avatar
    fritter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    942

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    Is this the only thing you have done? meaning your still using the old theme reader that was already on your phone.

  7. #322
    fritter's Avatar
    fritter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    942

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    Ok try this to get back your browser icon. first goto options\advance options\host routing table then look for a bold t-mobile usa.... highlight it and click the menu button and click register now that should push any software missing from the phone back to it.

  8. #323
    NoSnowHere's Avatar
    NoSnowHere no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    13

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    Well, I guess I loaded whatever Plazmic (sic) came with the theme. That's all I did, downloaded and synched 10 themes.

  9. #324
    NoSnowHere's Avatar
    NoSnowHere no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    13

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    Quote Originally Posted by fritter
    Ok try this to get back your browser icon. first goto options\advance options\host routing table then look for a bold t-mobile usa.... highlight it and click the menu button and click register now that should push any software missing from the phone back to it.
    Fritter
    I tried that and received a message stating my handheld has been registered w/the wireless network but I still do not have the browser.
    I have Cingular if that is helpful.

    Thanks!

  10. #325
    fritter's Avatar
    fritter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    942

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    try resending your service book. find the setup internet email icon click it. Now find on the screen where it says settings and find service books high light it and click now a screen comes up nad says send service books or cancel you want send and high light it and click once it tells you its been sent then click ok and get out of there. might have to wait for 15 mins. not sure.
    Last edited by fritter; 06-25-2007 at 03:20 PM.

  11. #326
    NoSnowHere's Avatar
    NoSnowHere no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    13

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    ^Sorry, how do I resend the service book?

  12. #327
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: 8100 Theme Problems/Issues

    This is not a service book problem.. Read this thread for the explanation and how to correct it, Problem on Some New BlackBerry Handhelds. Sending service books will not help. There is a module missing.

    Hope this helps.
    Rcbjr
    ~via My BB Curve (wap.pinstack.com)~

  13. #328
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353

    Re: 8100/Pearl Themes

    I got the iphone theme and I love it, thanks to whomever made it. My question is does that theme or any other theme for that matter make the battery drain faster? it seems like since I switched to another the battery will drain about 40% more during the day and that is after having it charged all night. Anyone else have this problem?
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




  14. #329
    Ahk10's Avatar
    Ahk10 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    23F1C01F
    Posts
    54

    Re: 8100/Pearl Themes

    maybe you are playing with it 40% more now that you have these themes

  15. #330
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353

    Re: 8100/Pearl Themes

    to be honest no. when I didnt have the theme i was playing texas hold'em king 2 all the time and the battery at the end of the day would be 80% or so. Now with the replacement pearl I got I dont have the game on it so its not being used as much and the battery is draining more. I am using the same battery for the replacement phone just to throw that in there.
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •