Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Has anyone with an AT&T 8310 gotten this to work yet?... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #16
    dtole's Avatar
    dtole no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,594

    Advertisement



    Has anyone with an AT&T 8310 gotten this to work yet?
    D-Tole

  2. #17
    Wilfred's Avatar
    Wilfred no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2005
    PIN/ID
    2138A139
    Posts
    78

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by mykeandme View Post
    Yahoo has updated their Messenger program to 2.1.33. Enjoy!
    thanks

  3. #18
    PrissyPJ's Avatar
    PrissyPJ no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    18
    Dtole, it works on the 8310. Updated previous version from the link provided.

    Quote Originally Posted by dtole View Post
    Has anyone with an AT&T 8310 gotten this to work yet?

  4. #19
    mykeandme's Avatar
    mykeandme no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    The OTA link for the download is: www.blackberry.com/yahoodownload

  5. #20
    sacflava's Avatar
    sacflava no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    2434C42B
    Posts
    6
    I tried downloading this on both OS 4.2 and 4.5 and it doesn't work on my ATT8310. I keep getting a pop up that says Service not enabled for this handheld. Has anyone got Yahoo Messenger to work on their ATT8310?

  6. #21
    nisha24's Avatar
    nisha24 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    9
    Hi! I'm new here...but I was trying to download AIM on my 8300 OS 4.5 and I got an error message saying it wasn't compatible and what not. Any help would be greatly appreciated, thanks!

  7. #22
    jenn13021's Avatar
    jenn13021 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ jenn13021 I downloaded yahoo messenger and I have internet on here it keeps telling me service not enabled for this handheld. How could I make it work?? Thankyou! Jen

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •