Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 73

Originally Posted by a1CrVKvnpvU0 Hi, Smilely88, I just tested the new feature, but it did ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #46
    Smiley88's Avatar
    Smiley88 no está en línea Developer
    Join Date
    May 2008
    Posts
    188

    Advertisement



    Quote Originally Posted by a1CrVKvnpvU0 View Post
    Hi, Smilely88,
    I just tested the new feature, but it did not work. On the start of my test event, Profiler did bring up Profile; but failed to witch to (click on) the correct profile. It just stuck to the original profile. I have tested it twice with the same result. My BB is 8320 running 4.5.0.81.
    make sure the Event Injection permission is set in the Options->advanced->applications for Profiler are to ALLOW
    Visit our website www.toysoft.ca

  2. #47
    a1CrVKvnpvU0's Avatar
    a1CrVKvnpvU0 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Thanks, Smiley88. Did not realize that I have to set the permission after the update. After setting permission, it works great. Thanks.

  3. #48
    a1CrVKvnpvU0's Avatar
    a1CrVKvnpvU0 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Smiley88, I found another problem. I only set two key words (both start: quiet, end: vibrate). It seems that the default profile (start: loud, end: loud) of empty keyword slots is automatically added to the next appointment that does not contain keyword. I hope I'm making myself clear and you understand what I mean.
    Last edited by a1CrVKvnpvU0; 10-08-2008 at 04:15 PM. Reason: Revision

  4. #49
    Smiley88's Avatar
    Smiley88 no está en línea Developer
    Join Date
    May 2008
    Posts
    188
    Quote Originally Posted by a1CrVKvnpvU0 View Post
    Smiley88, I found another problem. I only set two key words (both start: quiet, end: vibrate). It seems that the default profile (start: loud, end: loud) of empty keyword slots is automatically added to the next appointment that does not contain keyword. I hope I'm making myself clear and you understand what I mean.
    they are default. if you dont put in a keyword then those keywords are not used.
    Visit our website www.toysoft.ca

  5. #50
    a1CrVKvnpvU0's Avatar
    a1CrVKvnpvU0 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by Smiley88 View Post
    they are default. if you dont put in a keyword then those keywords are not used.
    But when I create a new event with a keyword, Profiler automatically adds a temporary profile (corresponding to the profile of the first empty keyword) to my next appointment that does not contain a keyword.

  6. #51
    BklynEddie's Avatar
    BklynEddie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    3089BE1A
    Posts
    622
    Quote Originally Posted by Smiley88 View Post
    here is the latest beta version with calendar keyword support.

    Basically you can put in a keyword in the subject/summary area in the calendar appt and Profiler will switch the start and end profile. do not put more than one keyword in the subject/summary area

    1 in Profiler goto the app menu and select Calendar Keywords
    2 add the keywords you want to use in the calendar and select the start and end profiles
    3 once you have added all your keywords run the Calendar app and put in a keyword in the Subject/Summary textfield and save the appt

    now when the appt goes off Profiler will set the start and end profile for this appt.

    here is the OTA install www.toysoft.ca/beta/Profiler.jad
    I went to the link/website and downloaded the version 1.1.2
    but it said I already have that version on my bb.
    But I downloaded anyway, but I keep getting the Profiler Expired message.
    Is this the right version, for the calendar support?
    Needed to get a replacement 8330 Curve again, so I got a New pin and it's in my profile... Got 8330m now!

  7. #52
    Smiley88's Avatar
    Smiley88 no está en línea Developer
    Join Date
    May 2008
    Posts
    188
    Quote Originally Posted by BklynEddie View Post
    I went to the link/website and downloaded the version 1.1.2
    but it said I already have that version on my bb.
    But I downloaded anyway, but I keep getting the Profiler Expired message.
    Is this the right version, for the calendar support?
    if you are not a paid user and Profiler expires then you will have to purchase Profiler.
    Visit our website www.toysoft.ca

  8. #53
    Klotar's Avatar
    Klotar no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    207BADEB
    Posts
    256
    Quote Originally Posted by a1CrVKvnpvU0 View Post
    But when I create a new event with a keyword, Profiler automatically adds a temporary profile (corresponding to the profile of the first empty keyword) to my next appointment that does not contain a keyword.
    I ran into this while testing also, but I forgot to mention it to the author; instead I populated all the remaining keywords with gibberish keywords (actually, I used AAAAA, BBBBC, CCCCC, etc. and set them all to start-vibrate and end-vibrate. All the undesired temporary profile problems then stopped.

    PS - it took a while because there seemed to be some character limitation in the keyword field where it would overflow and not allow me to exit out or save the keywords, but I think 5 letters worked.
    -Klotar
    Supervising Manager of the Department of Redundancy Department.

  9. #54
    BklynEddie's Avatar
    BklynEddie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    3089BE1A
    Posts
    622
    Quote Originally Posted by Smiley88 View Post
    if you are not a paid user and Profiler expires then you will have to purchase Profiler.
    Oh ok. Thanks for the info. I thought it was another beta testing.
    I haven't decided if I'm getting it yet or not.
    Needed to get a replacement 8330 Curve again, so I got a New pin and it's in my profile... Got 8330m now!

  10. #55
    a1CrVKvnpvU0's Avatar
    a1CrVKvnpvU0 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by Klotar View Post
    I ran into this while testing also, but I forgot to mention it to the author; instead I populated all the remaining keywords with gibberish keywords (actually, I used AAAAA, BBBBC, CCCCC, etc. and set them all to start-vibrate and end-vibrate. All the undesired temporary profile problems then stopped.

    PS - it took a while because there seemed to be some character limitation in the keyword field where it would overflow and not allow me to exit out or save the keywords, but I think 5 letters worked.
    Simley88,
    Any fix on the issue without using Klotar's methods?

  11. #56
    jscottbarnes's Avatar
    jscottbarnes no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    No-More
    Posts
    1,273
    Quote Originally Posted by Smiley88 View Post
    No. it must be unlocked and cannot be in the holster either.
    Why would the profiles not change while in the holster?


    ------------
    ~ jscott
    iPhone 3G & BOLD



  12. #57
    Smiley88's Avatar
    Smiley88 no está en línea Developer
    Join Date
    May 2008
    Posts
    188
    Quote Originally Posted by jscottbarnes View Post
    Why would the profiles not change while in the holster?
    because you can not use Key Injection while its in the Holster and when the device is locked. this is RIM's security restriction.
    Visit our website www.toysoft.ca

  13. #58
    Klotar's Avatar
    Klotar no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    207BADEB
    Posts
    256
    Quote Originally Posted by a1CrVKvnpvU0 View Post
    Simley88,
    Any fix on the issue without using Klotar's methods?
    Are you running 1.1.3? I believe that Smiley fixed this in that version.
    -Klotar
    Supervising Manager of the Department of Redundancy Department.

  14. #59
    a1CrVKvnpvU0's Avatar
    a1CrVKvnpvU0 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by Klotar View Post
    Are you running 1.1.3? I believe that Smiley fixed this in that version.
    Thanks for the info. Is this still a beta or final release?

  15. #60
    Smiley88's Avatar
    Smiley88 no está en línea Developer
    Join Date
    May 2008
    Posts
    188
    Quote Originally Posted by a1CrVKvnpvU0 View Post
    Thanks for the info. Is this still a beta or final release?
    you can get the beta here www.toysoft.ca/beta/Profiler.jad
    Visit our website www.toysoft.ca

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •