Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

i can not take credit for this post but found it in a long post ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    focuztorch's Avatar
    focuztorch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    190

    Lightbulb Soft reset Fix 4.5

    Advertisement



    i can not take credit for this post but found it in a long post and i know many stackers have had problems with beta 4.5 and this app credit goes to the stacker patrick168 thanks much so send a pm saying thanks

    options>>
    advance options>>
    applications>>
    email set up application>>
    here you hit blackberry button to edit permissions and allow all and save thats it
    hope it work for you guys it has work for many other stackers that was able to find that post like a needle in haystack

    confirmed on 8100 and 8310 running os 4.5.37

    here is link of exact page of post

    http://blackberryforums.pinstack.com...set#post796094

    focuz
    Last edited by focuztorch; 07-10-2008 at 03:38 AM.

  2. #2
    Pearl Fiend's Avatar
    Pearl Fiend no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    56
    Wait so is this supposed to make your Soft Reset application work on 4.5 OS? I just followed your steps and still can't get mine to work...
    -PeArL fIeNd-

  3. #3
    focuztorch's Avatar
    focuztorch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    190
    yes it should work it worked on my wifees 8100 i deleted softreset first to have a clena slate and then reinstalled

  4. #4
    Pearl Fiend's Avatar
    Pearl Fiend no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    56
    Alright I will try the re-install. Thanks.
    -PeArL fIeNd-

  5. #5
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344
    Seems to work on .52 without any adjustments. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    mDRagON-'s Avatar
    mDRagON- no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    215c161f
    Posts
    372
    It worked for me on my 8120 & 4.5.0.42 Waht else does this allow that it was tuned off?

    Aloha!

  7. #7
    javijavi's Avatar
    javijavi no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    178
    I can confirm this is working on a standard 8100 running 4.5.0.37, without requing any re-install. Nice.

  8. #8
    focuztorch's Avatar
    focuztorch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    190
    I'm glad to see we got this very handy app back into play on those running the new os via 8310 crimson with one glowing green eyed cyclops ~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    beeshabo's Avatar
    beeshabo no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2,397
    Tried it back on the original thread....NO GO!! Still get an error

  10. #10
    CaCHooKa Man's Avatar
    CaCHooKa Man no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    416
    still doesnt work for me

  11. #11
    jorgeg.ledes's Avatar
    jorgeg.ledes no está en línea Developer
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    324
    Quote Originally Posted by Pearl Fiend View Post
    Wait so is this supposed to make your Soft Reset application work on 4.5 OS? I just followed your steps and still can't get mine to work...
    What application, if so, can you direct me to a download link, thanks
    Best regards

    Jorge Ledesma
    PIN 2440BE7C

    www.blackberrygtd.com

  12. #12
    iron07's Avatar
    iron07 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    22bf2ae1
    Posts
    609
    thank you focuztorch it worked like a charm.
    I have .52 on the 8310 man i missed this program it was a pain to pull battery

  13. #13
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119
    nice!!! great!! thanks! i really needed
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  14. #14
    autisberry's Avatar
    autisberry no está en línea Developer
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    32
    this one works for me
    install softreset
    options - advanced - applications
    softreset, edit permission to allow to all field

    then edit default permission, AND set ALLOW to ALL

  15. #15
    CaCHooKa Man's Avatar
    CaCHooKa Man no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    416
    tried getting it to work again by uninstalling then reinstalling but i still get the "uncaught exception: java.lang.illegalargumentexception" error.

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •