Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 52

Downloaded on my storm earlier. No luck. Comes up in compatibility mode and doesn't exit ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #16
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194

    Advertisement



    Downloaded on my storm earlier. No luck. Comes up in compatibility mode and doesn't exit when you want. Phone locke up on exit and rebooted itself.

    so no Storm love.
    BlackBerry9530/4.7.0.122 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105

  2. #17
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    let me ask this one question... is it worth messing with?
    what I mean is... is it better than opera? or the bolt browser?
    I love new toys, just dunno if this one is one of those that I just GOTTA try...
    anyone?
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  3. #18
    DonGato's Avatar
    DonGato no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    244
    Quote Originally Posted by spidave View Post
    Not working for me it says download failed. I got a 8320
    BlackBerry8320/4.5.0.153 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100
    I don't think it supports 83xx yet.

  4. #19
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    Well, got it to download to my 8330, looks like it would work worlds better on a newer device with more memory, it just ran REALLY slowly...

    After a couple reboot's and A LOT of waiting I went ahead and took it off the phone... I think it could be a really COOL application, but it is a beta for sure!

    I think I'm going to have to stick with opera for now. Thanks for the heads up on this one brian!!!
    Very much appreciated!
    Opera/9.60 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.2.14320/504; U; en) Presto/2.2.0

  5. #20
    gots2beme's Avatar
    gots2beme no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    129
    Tried it on my 8310. It installs and loads properly but its excruciatingly slow. Not quite ready for primetime. Couldn't get hulu vids to play. Perhaps it will be better when an official build is released. For now, I'm sticking with opera mini.
    Opera/9.60 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.2.13337/504; U; en) Presto/2.2.0

  6. #21
    cgaliffi's Avatar
    cgaliffi no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    22D95A46
    Posts
    703
    Quote Originally Posted by luciferseamus View Post
    Well, got it to download to my 8330, looks like it would work worlds better on a newer device with more memory, it just ran REALLY slowly...

    After a couple reboot's and A LOT of waiting I went ahead and took it off the phone... I think it could be a really COOL application, but it is a beta for sure!

    I think I'm going to have to stick with opera for now. Thanks for the heads up on this one brian!!!
    Very much appreciated!
    Opera/9.60 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.2.14320/504; U; en) Presto/2.2.0
    Ditto-plus my 8330 is all I have now. No backup phone.

  7. #22
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Meh, not interested until it is fully functional. But I know many of you can't say no to the chance to try it
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  8. #23
    Blackberryfreek's Avatar
    Blackberryfreek no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    308
    Put it on my 8900 and it looks good but it is pretty slow. Hopefully an official build will be out soon and work a lot better.
    BlackBerry8900/5.0.0.100 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100

  9. #24
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    nice find Brian, going to check on thisd
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  10. #25
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    Quote Originally Posted by gots2beme View Post
    Tried it on my 8310. It installs and loads properly but its excruciatingly slow. Not quite ready for primetime. Couldn't get hulu vids to play. Perhaps it will be better when an official build is released. For now, I'm sticking with opera mini.
    Opera/9.60 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.2.13337/504; U; en) Presto/2.2.0
    haha forget hulu, I couldn't even get pinstack to load...


    Quote Originally Posted by cgaliffi View Post
    Ditto-plus my 8330 is all I have now. No backup phone.
    same here but I just had to see what the buzz was all about... I wasn't really very impressed.

    Quote Originally Posted by azstar View Post
    Meh, not interested until it is fully functional. But I know many of you can't say no to the chance to try it
    you know us AZ!
    always gotta be playing with the newest coolest craziest things out there!
    haha
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  11. #26
    impak875's Avatar
    impak875 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    DROID
    Posts
    826
    I got it loaded this morning and went directly to Pinstack.com, which I did get to load... loading time wasn't too great... Bolt actually has better speeds, probably because this is a leaked beta... searched around the Stacks for a while then registered a new account with Skyfire... that went flawless... I then decided to try to pull another site and that's when I got the dreaded "connection to sever failed", I've tried battery pulls and even resetting the app within Skyfire but get the same message time and time again... I'll continue to tinker around with this thing... seems like it will be a great browser once the kinks are worked out...


    Below is a screenshot captured from my Bold using CaptureIt, after loading PS I wasnt able to load another site... LOL FAIL!!!
    Attached Images Attached Images

  12. #27
    brianjr1988's Avatar
    brianjr1988 no está en línea Device Expert
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    832
    Well looks like there is other versions, so I will post them once I get em from this person who told me this
    BlackBerry8130/4.5.0.138 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/126

  13. #28
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    ah man! impak that blows!!
    at least you got it to load something though.
    like you said it's a beta! I'm sure things wil get worked out eventually! I think I'll be stickin' with opera though. I mean why switch horses mid race right?
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  14. #29
    impak875's Avatar
    impak875 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    DROID
    Posts
    826
    Quote Originally Posted by brianjr1988 View Post
    Well looks like there is other versions, so I will post them once I get em from this person who told me this
    BlackBerry8130/4.5.0.138 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/126

    Sweet... soon as you get a link let me know via BB... I'm anxious now that I've actually had a page load... LOL

  15. #30
    brianjr1988's Avatar
    brianjr1988 no está en línea Device Expert
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    832
    yea well this is a beta and gotta rem its a browser so not something that u can easy code up so, like i said once i get other versions i will post them but for right now this will do for some and sorry for the people having problems. nothing that can be done as its a beta so just remove it and wait tell i get the other versions cause could be diff

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •