Page 4 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 46 to 60 of 134

Well, I'm on T-Mobile so all is good for me, I did open up the ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #46
    nik0's Avatar
    nik0 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    184

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Advertisement



    Well, I'm on T-Mobile so all is good for me, I did open up the service book provided in the first post with a hex editor though and noticed a few things. There are a few instances in the file where it says "TMO" .. maybe this file could be edited so it could be used with other providers? I'll leave this to someone else since I'm on T-Mobile and would have no way to test it. I did export the contents of the file though, so other people could view it. http://nikol4s.googlepages.com/T-Mo_8320_IM_Books.html

    It's a very small file.

  2. #47
    bluebugangel's Avatar
    bluebugangel no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    Plz Ask
    Posts
    128

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    OKAY!!! I have ATT and I do not wish to delete things I am unsure of yet. I suppose I will wait and see what happens with the carrier. Hopefully they will get on the ball.

  3. #48
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Quote Originally Posted by bluebugangel View Post
    OKAY!!! I have ATT and I do not wish to delete things I am unsure of yet. I suppose I will wait and see what happens with the carrier. Hopefully they will get on the ball.
    Most likely they aren't going to get around to allowing AIM. I have 8310 and AIM on it...but I have TMO as a carrier so it definately AT&T.

    Not sure if this process works for AT&T customers though.

  4. #49
    mrwise09's Avatar
    mrwise09 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    245DE750
    Posts
    31

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    I say you all need to get off these ****in phones and pipe a cock ya TRILLZ me!!! Lmao

  5. #50
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Thanks so very much this works great with my 8100. Windows Live Messenger sure takes a long time and many tries to login but everything else is really quick. Thanks again for the info and files.

  6. #51
    mitchie55's Avatar
    mitchie55 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    246ceeba
    Posts
    85

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    What does the Connection Error 65 really mean?

  7. #52
    msbrenda64's Avatar
    msbrenda64 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,391

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    This also works on my 8700g on TMO running 4.2 OS. Thanks this is great!

  8. #53
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Quote Originally Posted by msbrenda64 View Post
    This also works on my 8700g on TMO running 4.2 OS. Thanks this is great!
    no problem

    glad you are enjoying it

  9. #54
    turgeon's Avatar
    turgeon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Tried this on Telus Mobility. Install was great, but its not working. I tried WLM, and i get
    Connection Error(65):
    Problem recieving data from the server.

    Anyone have any suggestions? Checked the service books and they're all there.

  10. #55
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Quote Originally Posted by turgeon View Post
    Tried this on Telus Mobility. Install was great, but its not working. I tried WLM, and i get
    Connection Error(65):
    Problem recieving data from the server.

    Anyone have any suggestions? Checked the service books and they're all there.
    tcp settings?

  11. #56
    turgeon's Avatar
    turgeon no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Telus doesn't have a listed APN. Also the BB is running on a bes.

  12. #57
    majoslo's Avatar
    majoslo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Newbie here, don't understand what's the benefit of doing this? How is it different than Jivetalk?

  13. #58
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Quote Originally Posted by turgeon View Post
    Also the BB is running on a bes.
    you need to talk to your IT guy about getting permission

  14. #59
    vaygezblakk's Avatar
    vaygezblakk no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2

    Smile Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    This worked like a charm. I been wantin this RIM Aim app 4 so long. Thanks alot for all of your help. You totally rock!!!

  15. #60
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: RIMs Instant Messengers AIM, WLM, ICQ on your BB

    Quote Originally Posted by vaygezblakk View Post
    This worked like a charm. I been wantin this RIM Aim app 4 so long. Thanks alot for all of your help. You totally rock!!!
    no problem

Page 4 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •