Results 1 to 11 of 11

I can set the rules just fine, but the program doesn't switch the application. What's ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994

    profile switcher not working

    Advertisement



    I can set the rules just fine, but the program doesn't switch the application. What's up with that?
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ********
    Posts
    394

    Re: profile switcher not working

    did you activate it, do you have the times set right AM/PM did you go into the options menu and change the permissions to allow this program access? and lastly are you on BES?

  3. #3
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994

    Re: profile switcher not working

    Not on BES, yes the times are set right, yes I activated it (it won't activate unless you change permissions)


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    RoboticGolem's Avatar
    RoboticGolem no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    24ab431b
    Posts
    128

    Re: profile switcher not working

    I'm having the same problem, mine worked for two days and them mysteriously stopped.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    Lowrider's Avatar
    Lowrider no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,418

    Re: profile switcher not working

    Mine won't switch untill you open the app, and then it say's that it is changing profile. (not in holster either)
    -----------------------------------
    Thx a lot!
    Low
    OSU Buckeye's # 1

  6. #6
    waldog's Avatar
    waldog no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    21C43423
    Posts
    207

    Re: profile switcher not working

    Did you post this in the original thread too? It might be best to post something in there so the creator of the app can see if he needs to make some bug fixes.

  7. #7
    Krad's Avatar
    Krad no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    381

    Re: profile switcher not working

    i can't get version 1.2 to successfully download ota. notified developer.

  8. #8
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994

    Re: profile switcher not working

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Do a hard reset....mine is working for the time being

  9. #9
    Krad's Avatar
    Krad no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    381

    Re: profile switcher not working

    just disabled and reboot.. here goes.

  10. #10
    Krad's Avatar
    Krad no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    381

    Re: profile switcher not working

    no dice... on the blackberry browser i got error 507 and 500. On tzones browser i get invalid zip file.

  11. #11
    littleacorn's Avatar
    littleacorn no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    389

    Re: profile switcher not working

    i had tons issues with this program.

    i thought my phone was being picky. check it out on the original thread.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •