Results 1 to 11 of 11

I have tried the new avantgo beta on my 8700C with no success it won't ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    gamorrisiii's Avatar
    gamorrisiii no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    314F1ac1
    Posts
    40

    Problem with Avantgo Beta

    Advertisement



    I have tried the new avantgo beta on my 8700C with no success it won't let me log in. more disturbing though when I remove it I have had to erase my entire device and reinstall everything. This has happened twice now.

  2. #2
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  3. #3
    poopc4's Avatar
    poopc4 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    68

    Re: Problem with Avantgo Beta

    It took me forever to get avantgo to install properly on my Pearl, more specifically I had to reinstall the os before I could open up the link that lead to the page that allows you to download the beta version for bb OTA. I now have it and would love to be able to use it for school however, it won't sync properly, however this seems to be a widespread problem with the beta version and is hopefully fixed soon. Until then I am stuck signing in on the web page and following my channel links from there.

  4. #4
    bdg_ny06's Avatar
    bdg_ny06 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7

    avantgo on 8700c working... (not)

    Hello all...

    Hopefully someone out there with an 8700c running the AvantGo beta can help shed a little light for me. I have an 8700c running the telstra os upgrade... I have the ZEN theme running (not that it matters) and have successfully installed the avantgo beta client. I created a new account on avantgo, installed OTA (no problems) but when I go to sync it seems to time-out and just prompts me (the beta client) to sync again. I have verified I can log into my account via my broswer on the 8700 and all lokks good. I have also verified my APN settings but still seem stuck... Any ideas???

    My thanks in advance -
    Brian

  5. #5
    jeffery's Avatar
    jeffery no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    46
    I am facing similar problem on my 8707g. When I tried syncronizing, I get the error incorrect header received. Any help is appreciated.

  6. #6
    stansoltz's Avatar
    stansoltz no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    12

    Re: Problem with Avantgo Beta

    same sync prob on my bell 7130e

  7. #7
    floridadomer's Avatar
    floridadomer no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    317ce3cd
    Posts
    337

    Re: Problem with Avantgo Beta

    I also tried to install and use Avant Go but kept getting error messages. I must have installed and unistalled four times. I finally just gave up. It is a shame, when I had a PPC and Palm, I enjoyed using Avant Go.

  8. #8
    swing42's Avatar
    swing42 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    20

    Re: Problem with Avantgo Beta

    Just tried to load it. The link appears to be broken. Seems like a really basic thing to have correct.... if it is this hard to load, how is it to use?? My confidence is waning.

  9. #9
    lawlimwh's Avatar
    lawlimwh no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2

    Re: Problem with Avantgo Beta

    We need an avantgo.. working use. Can any one share what you do that may have cause avantgo the go? Help appreciated.

  10. #10
    floridadomer's Avatar
    floridadomer no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    317ce3cd
    Posts
    337

    Re: Problem with Avantgo Beta

    I used Avant go with many palm units and loved it. I tried many many times to get it to work on my BB8700 and it crapped out every time. That was about 6 months ago and I don't know if they have ever improved it or took it out of Beta status.

  11. #11
    no1bodseed's Avatar
    no1bodseed no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1

    Question Re: Problem with Avantgo Beta

    I have it running on a 8800g but i have the same problem, it times out constantly.
    I've used it on my ipaq for years with no problems, hopefully they'll sort it soon.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •