Page 4 of 89 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 46 to 60 of 1331

im feelin this app!!!!!! ima give this appliation a good run. im already lovin the ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #46
    9of13's Avatar
    9of13 no está en línea Theme Pro
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,105

    Advertisement



    im feelin this app!!!!!!
    ima give this appliation a good run. im already lovin the display when you open the app.
    I too would also like to see the tempurature on the homescreen icon itself as well.
    For my theme blog, remember....
    Resistance Is Futile

  2. #47
    sele's Avatar
    sele no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    66
    Just to help clear up confusion about locations. It does not work looking up zip codes or using city and state. However if you just look up city name only it will come up with a list to choose from. Using this method I have found every location I have tried.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #48
    9of13's Avatar
    9of13 no está en línea Theme Pro
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,105
    it seems to be kinda random. some are found by zip, some by city only and some by city and state
    For my theme blog, remember....
    Resistance Is Futile

  4. #49
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Really liking this so far. Only thing I would like to see added is current temp on home screen. If its already there then I have just missed it. I had no problems using my zip code to find my town and it was very smooth and fast. I really like the lay out and detail when viewing. Like any new app I am sure there are a few tweaks that can be made but all in all very nicely done.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #50
    9of13's Avatar
    9of13 no está en línea Theme Pro
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    1,105
    its on the homescreen if your theme supports status text on it.
    For my theme blog, remember....
    Resistance Is Futile

  6. #51
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    I didn't get my beta yet...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #52
    sele's Avatar
    sele no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    66
    I am still confused about the homescreen temp. I went to settings and checked temp and conditions on homescreen. My theme supports it because bb weather shows tenp and conditions. Weatherberry is running in bacground. But I still have umbrella icon on hmepage and when I hover over it the reading says weatherberry. Anyone know what I've done wrong. As a side note the speed and response of this app is great.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #53
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by 9of13 View Post
    its on the homescreen if your theme supports status text on it.
    I am using the deminsion zen shouldn't I be seeing it with this theme? All I get on hover is berryweather to the side.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #54
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    I'm not sure why it say "Add location" all that does is switch to another city. Then the only way I can get back to my home city is to exit then re-open the app or or select add location again and and enter my city. So I suggest changing that to "Choose location" or enable it to save a list of favorites and have one set as Home. It would be great to have a list of Favorites so I could quickly switch from one to another.

    Now that I have updated, I have been able to select an image from the SD card. Small file sizes like wallpapers def work better, but I did get it to use an image I took with my BB camera, but it was slow to do it and then it self zoomed and showed only part of the image. I will stick with wallpapers great feature.

    I also have been able to add several cities by either city or ZIP and they were all found, even some very small little towns. Don't know what the issue was earlier, but those issues seem gone.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  10. #55
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Ok, changed it to temp and time and its working. Only thing I would add is severe alerts and maybe more update time options like 10 minute updates.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #56
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    OK, and I just realized I can scroll left and right and switch between cities I have added, duh! I was looking in the menu for a way to check up on another city I had added. I like the scrolling though, much nicer than menu navigation, once I found it
    Last edited by azstar; 03-22-2009 at 09:49 AM.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  12. #57
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    OK, another small issue, in settings, when I change the theme it requires that I save the change twice before it exits the settings menu. It does not do this with Units, Fonts, or AutoUpdate settings, just with theme settings. I tried Escape/Back and clicking save and I tried Menu and save. Either way I have to save it twice.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  13. #58
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Ok I cannot get it to set up tried battery pull as suggested above after getting the no location found error and now it gives the connection failed error

    Please help
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #59
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by thbassman View Post
    Ok I cannot get it to set up tried battery pull as suggested above after getting the no location found error and now it gives the connection failed error

    Please help
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Did you use the registration code provided in the email. I didn't at first and just selected trial and had the same issue. Also check your connection settings.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #60
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    I did use the code trans settings are BIS still no dice!
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Page 4 of 89 FirstFirst 123456789 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •