Page 26 of 89 FirstFirst ... 2122232425262728293031 ... LastLast
Results 376 to 390 of 1331

Np. Took me a bit to realize it too. ~via smartphone mobile.pinstack.com~... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #376
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479

    Advertisement



    Np. Took me a bit to realize it too.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #377
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    Also wondering why on my home screen when I hover over the icon it says 66 Clear at 12:47 but when I'm on my main apps screen it says 66 Clear at 12:47 (w)........what's the (w) for?
    I have the same but I think it means "windy" cause we have wind alert here
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #378
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    I updated the app while I was in Disneyland. That's sad isn't it? I'm tinkering with my bb in the happiest place on earth! Well, for some reason I wasn't able to connect to the internet after that dl. I did a battery pull and all is fine.

    I love that you took our suggestion on the Move. Its really nice. Thanks so much.

    What's the outlook on getting it to work with berry buzz and getting weather alerts? That would be really nice.
    Do we have an estimate on price?

    Oh. I spent all morning in the park with weather in the background, google maps and using my phone to take pics. Battery is holding up great.

    I got rid of my weather appsa while ago. Waiting for this one to release. The updates and answers are really great.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  4. #379
    boxaberry's Avatar
    boxaberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    A5KM341T
    Posts
    299
    Quote Originally Posted by reddrvgon View Post
    the phantom went away with 0.3.60...
    Did it? I hadn't noticed.. I have noticed a massive drain in my memory though. I haven't at ALL touched my BB in about an hour, and I've gone down to 27.76MB in memory... My battery has gone from 87% to 85%


    GPS would be a great addition to this app

  5. #380
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    Woo!! Osaka is finaly showing information. Lol

    No 'W' showing on my homescreen.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #381
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    The phanton is back!!
    I was trying to add a location
    When the app stuck in the screen now it shows a list of locations with the same name and when I click on any of those locations it says this location is already in your location list nothing has been added and I have no way to go anywhere else not even to exit the app
    Any body else with the same?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Last edited by ealvnv; 03-23-2009 at 06:56 PM.

  7. #382
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    The phanton is back!!
    I was trying to add a location
    When the app stuck in the screen now it shows a list of locations with the same name and when I click on any of those locations it says this location is already in your location list nothing has been added and I have no way to go anywhere else not even to exit the app
    Any body else with the same?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    I'm not getting anything like that. I deleted some of my towns to check this. Mosul has 3 listings and it worked okay when I chose any of them. Are you trying to add 2 of the same cities? Just wanting to make sure I nderstand what you're saying.
    UPDATE** I was actually able to add 2 different listings for Mosul too. ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Last edited by Morgase; 03-23-2009 at 07:12 PM.

  8. #383
    yasba's Avatar
    yasba no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Just received my invitation and installed it. Works perfectly so far.

    Anyone knows what this is going to cost? How much do the other weather programs cost?

  9. #384
    SVT Cobra's Avatar
    SVT Cobra no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,738
    Quote Originally Posted by tiascurve66 View Post
    Is it too late to be a tester? I sent an email and I haven't heard anything back yet .
    Look at your junk mail folder.
    That's where mine was.
    "Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical Humans." (Spock)

  10. #385
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    Quote Originally Posted by yasba View Post
    Just received my invitation and installed it. Works perfectly so far.

    Anyone knows what this is going to cost? How much do the other weather programs cost?
    The ones I used were free but they didn't work as well. They weren't that nice visually. I'd be willing to pay a small fee for this one.
    I paid for Berry Buzz. I had to change my phone and they were great about getting me new activation codes for my new bb.
    I trust these developers because I use some of their other programs
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #386
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    I was trying add "lake mead national recreatin area NV" which I haven't monitored never when that happen, stuck on list screen, not freeze just stuck, I made a batt pull to get it back to work, after the batt pull all my settings have been deletted just re added all the the locations

    Try lake mead nv and tellme if gives you the hourly forecast cuz it didnot to me just the daily
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  12. #387
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    Okay I add lake mead nv. Ill check it in a bit.
    Okay I see what you mean. When all the other views get changed,lake mead goes to like an abbreviated widget for me. I don't get the hourly forecasts at all. The other views are fine.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Last edited by Morgase; 03-23-2009 at 08:23 PM.

  13. #388
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    I was thinking about this a bit. It could be that this is all the information it gives. I just tried Yellowstone and got the same short screen on hourly views. Yosemite natl park works though. It may not be a glitch but just all that is available.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #389
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Exactly! Is the same to me thanks for checking
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #390
    yasba's Avatar
    yasba no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Morgase View Post
    I was thinking about this a bit. It could be that this is all the information it gives. I just tried Yellowstone and got the same short screen on hourly views. Yosemite natl park works though. It may not be a glitch but just all that is available.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Seeing the same here.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •