Page 14 of 89 FirstFirst ... 910111213141516171819 ... LastLast
Results 196 to 210 of 1331

Originally Posted by pfluger The trial-before-you-buy of the application is 3 days. You should have ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #196
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242

    Advertisement



    Quote Originally Posted by pfluger View Post
    The trial-before-you-buy of the application is 3 days. You should have received an activation code to unlock this.
    Are you able to resend me the link and code I've deleted the email by mistake alvarez01@tmo.blackberry.net
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #197
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by thbassman View Post
    I have done a reboot and now am having issues with the updating taking forever.
    Also I get the sunny symbol but no info when its trying to update it seems to want to lock things up!
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Same here to fix it I've switched between BIS and TCP/IP and then removed the city and added again

    I'm checking weather for las vegas nv, toronto canada and the all central america's contries, added all again
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #198
    Morgase's Avatar
    Morgase no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    1,118
    So I just got to my hotel room and I told the app to update the weather. It's been at least 15 minutes and nothing yet. I had been using the app while driving and sometime during the drive, the app closed.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  4. #199
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Again! home scn is 61f at 2;53pm and into the app is 52f at 3;53 pm that is 9f above it seems like if info in the icon is not updated at the same time with the app. Its that possible?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #200
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    OK, Just got home from work and had more time to figure out the issue I was having with the homepage Icon updating. I set my home again and that seemed to fix the issue. I will test more and hopefully not have to do this every time I reboot.

  6. #201
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Ok guys try this:
    Remove all locations
    Exit the app
    Open the app
    Add location; here is where I have the problem it givesme a thiss message "conection fail. Bla bla bla
    To fix it I have to change transport seetings to BIS if I'm on TCP/IP or to TCP if I'm on BIS
    Send to background
    Go to home scn check your icon do you have any info mine only say BerryWheater

    Any body else with this issue
    I'm using a curve 8320 OS 4.5.0.124 if that helps
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #202
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    Ok guys try this:
    Remove all locations
    Exit the app
    Open the app
    Add location; here is where I have the problem it givesme a thiss message "conection fail. Bla bla bla
    To fix it I have to change transport seetings to BIS if I'm on TCP/IP or to TCP if I'm on BIS
    Send to background
    Go to home scn check your icon do you have any info mine only say BerryWheater

    Any body else with this issue
    I'm using a curve 8320 OS 4.5.0.124 if that helps
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Try opening the app and setting home location again. Thats what fixed mine.

  8. #203
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Still having updating issues...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #204
    pfluger's Avatar
    pfluger no está en línea Developer
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    464
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    Same here to fix it I've switched between BIS and TCP/IP and then removed the city and added again (...)
    Did you just go to the settings changing BIS to TCP/IP and saving the settings, then going back to the settings and changing back to BIS? Or did you do any 'Add Location' or update inbetween?
    instango, BerryBuzz, BerryWeather, BerryPopup, SmartAlerts - Get our apps at m.bellshare.com
    Follow us on Twitter for updates, news and promotions @bellshare

  10. #205
    ryfoster's Avatar
    ryfoster no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    516
    Yes, switching to TCP fixed the updating issue for me.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #206
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    I sent an email to join the beta but never got an email. Thanks.


  12. #207
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    Ok guys try this:
    Remove all locations
    Exit the app
    Open the app
    Add location; here is where I have the problem it givesme a thiss message "conection fail. Bla bla bla
    To fix it I have to change transport seetings to BIS if I'm on TCP/IP or to TCP if I'm on BIS
    Send to background
    Go to home scn check your icon do you have any info mine only say BerryWheater

    Any body else with this issue
    I'm using a curve 8320 OS 4.5.0.124 if that helps
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

    This worked for me:
    just forgot to re-enter
    change the tcp/ip settings back
    add locations back
    it found it again
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  13. #208
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by pfluger View Post
    Did you just go to the settings changing BIS to TCP/IP and saving the settings, then going back to the settings and changing back to BIS? Or did you do any 'Add Location' or update inbetween?
    After exiting the app when open again and tryed to add location gives me the error so. Just go to setting switch it and save it add location set as home and that's it. It has to be done any time you close the app because off a reboot or if u delete the location and exit the app
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #209
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Update any issue when using wifi so far
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #210
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    Thanks for the replied. Was (sorry to say) hoping it wasn't just me.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •