Page 10 of 89 FirstFirst ... 56789101112131415 ... LastLast
Results 136 to 150 of 1331

With the exception of the homescreen still not showing current all my other settings are ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #136
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297

    Advertisement



    With the exception of the homescreen still not showing current all my other settings are staying just as I set them after re booting. I agree this could easily become my favorite weather app.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  2. #137
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by stranjal7 View Post
    I like the fact that this works with the shortcut letter W. Kool.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Thanks for the tip
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #138
    pfluger's Avatar
    pfluger no está en línea Developer
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    464
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    Thanks for the tip
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    There are some more tips in the first post :-)
    instango, BerryBuzz, BerryWeather, BerryPopup, SmartAlerts - Get our apps at m.bellshare.com
    Follow us on Twitter for updates, news and promotions @bellshare

  4. #139
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    quick notes...

    one... i searched just the city name as was suggested... even for international cities...

    two... the application has updated on its own successfully for me...

    three... i love the option to select one city as the home city...

    four... is there a reason why my cities in pakistan (jhelum, lahore, karachi and islamabad) are showing up with a tranclucent black background whereas Little Rock AR (which i added for john) is showing up with a tranclucent blue background?
    i see RED...

  5. #140
    pfluger's Avatar
    pfluger no está en línea Developer
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    464
    Quote Originally Posted by reddrvgon View Post
    four... is there a reason why my cities in pakistan (jhelum, lahore, karachi and islamabad) are showing up with a tranclucent black background whereas Little Rock AR (which i added for john) is showing up with a tranclucent blue background?
    blue background - it is currently daytime at this location
    dark purple - it is currently night time at this location
    instango, BerryBuzz, BerryWeather, BerryPopup, SmartAlerts - Get our apps at m.bellshare.com
    Follow us on Twitter for updates, news and promotions @bellshare

  6. #141
    Blackberryfreek's Avatar
    Blackberryfreek no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    308
    So far I like this weather app. I did lose my settings after a reboot but I haven't tried it again to see if I'll lose them again.

    I noticed there is no radar and that is one thing I use frequently. A radar would be nice.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #142
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    what is the limit to how many cities we can add? ive got 5 right now and im getting a connection error when trying to add a 6th one...

    one thing i am noticing is that its currently updating...

    is it only able to add a city while its not updating?
    i see RED...

  8. #143
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by pfluger View Post
    There are some more tips in the first post :-)
    Thanks
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #144
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    my transport is set to BIS... the program was sitting at "updating for a while so i did a battery pull and 5 mins in, im still at updating...

    any suggestions on that? is it possibly happening because i have 5 cities?
    i see RED...

  10. #145
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    Diggin it hard. Went ahead and deleted WB (doubt there will be too many bad weather alerts anymore).
    Just hoping this is affordable.
    Headed to work. I'm assuming any updates are posted here? Won't be able to check again until 10 or 2:30 am.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #146
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Question. Why my icon is showing feels like 55 at 7 53 am and the app home scn says feel like 56 at 11 53 and is 12 53 here now?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  12. #147
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    still stuck on updating... should i try to change transport or just wait on it?

    also, am not getting any hhmm anywhere on the app..., i just see "21 mostly cloudy"
    i see RED...

  13. #148
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by azstar View Post
    My weather for my city hasn't updated for over 2 hrs

    I'm gonna see if another updates more often.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    I posted this 37 minutes ago and for my city it said 77 degrees 2 hours ago, now it says 82 dgrees 1 hours ago, why did it still say 2 hours then 1/2 hour later say 1hr? Makes no sense!
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #149
    boxaberry's Avatar
    boxaberry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    A5KM341T
    Posts
    299
    Quote Originally Posted by reddrvgon View Post
    still stuck on updating... should i try to change transport or just wait on it?

    also, am not getting any hhmm anywhere on the app..., i just see "21 mostly cloudy"
    i'd toggle between BIS and TCP/IP a few times.. Worked for me.

  15. #150
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    i toggled to tcp and it wouldnt let me add any cities...

    so i went back to bis and deleted all 5 of my cities...

    now im able to add and have added 15 locations...

    theyre all working in F, not C... (wonder if we could actually select what location to be in F and C individually)...

    just wanted to see how many cities this program could deal with and at 15 its fine... a little choppy (just slightly)...

    they all got updated within 2 to 5 mins ago... and i have it set to autoupdate in 30 mins... so lets see how that goes...

    will report if i find anything in between...

    ps. i also have a custom background running... off the sd card... sized for the screen...
    i see RED...

Page 10 of 89 FirstFirst ... 56789101112131415 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •