Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

For 8700g? I found the zip but doesn't do any good having my only 'net ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    crystalized's Avatar
    crystalized no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    300

    OTA free file of Super Mario Bros?...

    Advertisement



    For 8700g? I found the zip but doesn't do any good having my only 'net access from my Blackberry. Link would be appreciated! Thanx!

  2. #2
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722
    You dont have desktop mgr and the cable?

  3. #3
    crystalized's Avatar
    crystalized no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    300
    Hey, I have DM and the cable, but just 'net access on my BB, not my computer - so that's why I need OTA files of things for now.

  4. #4
    atleastzero's Avatar
    atleastzero no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    2420565A
    Posts
    174
    Can't you maybe use a library computer or a friend's? There's got to be a computer somewhere with the internet nearby...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722
    Libraries usually limit drastically the use or install of any software to the system. So even if he could grab it off the web, he wouldnt be able to install DM manager

  6. #6
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

  7. #7
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722
    Quote Originally Posted by cp6169
    You can use your BB as a modem to download them from the internet to your pc.
    He has tried that too, he says he doesnt get some of the options in the instructions and then it doesn't work. He has another thread >>Major help needed with Tmobile

  8. #8
    crystalized's Avatar
    crystalized no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ASK ME
    Posts
    300

    Re: OTA free file of Super Mario Bros?...

    ican... first off, I'm a chick. Ha ha... anyway... I was able to get the net working on my computer thru my blackberry, so one step down.

  9. #9
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: OTA free file of Super Mario Bros?...

    So did you download the zip file and try to load it to your BB? Let us know if you need further help.

  10. #10
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722

    Re: OTA free file of Super Mario Bros?...

    Sorryabout trying to give you a body part you didnt have and taking away those you have.
    Get you Mario?

  11. #11
    marcialjose's Avatar
    marcialjose no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    gracias

    Quote Originally Posted by crystalized View Post
    For 8700g? I found the zip but doesn't do any good having my only 'net access from my Blackberry. Link would be appreciated! Thanx!
    Mil gracias amigo.

  12. #12
    marcialjose's Avatar
    marcialjose no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    thanks

  13. #13
    ceazar215's Avatar
    ceazar215 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by cp6169 View Post
    You can use your BB as a modem to download them from the internet to your pc.
    How?

  14. #14
    -5.0-'s Avatar
    -5.0- no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    207D1BB6
    Posts
    46
    So is this a working game

  15. #15
    evo1725's Avatar
    evo1725 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    532
    Query the modem, using the modems properties:

    1. Click Start, Settings, Control Panel.
    2. Double-click on Phone and modem options.
    3. Click on the Modems tab.
    4. Left-click on the modem installed above. (Standard Modem or Standard Modem over Bluetooth)
    5. Click Properties.
    6. Click the Diagnostics tab.
    7. Click Query Modem.
    8. If dialog shows in the empty box, the modem is responding, then continue with the below steps. 9. Click the Advanced tab.
    10. Check the Extra Initialization Command field and ensure it is correct.

    Enter the initialization command

    1. From your computer, click Start.
    2. Click Control Panel.
    3. Click Phone and Modem Options.
    4. Click the Modems tab.
    5. Scroll to Standard Modem.
    6. Click Properties.
    7. Click the Advanced tab.
    8. In the Extra Initialization Command field, enter the following:* +cgdcont=1,"IP","wap.voicestream.com"
    9. Click Ok.Create dial-up networking

    1. From your computer, click Start, Settings, Control Panel, then Network Connections.
    2. Click Create a new connection, then Next.
    3. Select Connect to Internet.
    4. Select Set up my connection manually.
    5. Select Connect using a dial-up modem.
    6. Select the Standard Modem, then Next.
    7. Enter T-Mobile as the ISP Name.
    8. Enter *99# as the Phone number.
    9. Click Next.
    10. Leave the User name and Password fields blank.
    11. Deselect all the optional check boxes in the bottom portion of this window.
    12. To create the connection, click Finish.
    13. In the Connect window, click Properties.
    14. In the Properties window, verify that Modem - Standard Modem appears beneath the Connect using heading, then click Configure.
    15. In the Modem Configuration window, clear the Enable hardware flow control check box and make sure none of the other check boxes are selected. Click OK. In the Properties window, click OK.
    16. In the Connect window, select Save this user name and password for the following users.
    17. Select the appropriate option.
    18. Confirm that the BlackBerry Desktop Manager is running.* IMPORTANT: BlackBerry Desktop Manager must be running, or error 692 will appear during the dial-up attempt.
    19. Open the web browser and navigate to any website to test the connection.

    If the laptop connects but Internet Explorer does not, follow these steps:

    1. From Internet Explorer, click Tools, then Internet Options....
    2. Click the Connections tab.
    3. From Dial-up and Virtual Private Network settings, select T-Mobile.
    4. Click Set Default.
    5. Select Dial whenever a network connection is not present.
    6. Click OK.
    7. Click OK again.

    But only for t-mobile user
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •