Results 1 to 8 of 8

I was having the same problem everyone else was having with opera mini on my ... 3rd Party BlackBerry Software forum

  1. #1
    Thingus995's Avatar
    Thingus995 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    23FA8180
    Posts
    59

    Opera mini... What worked for me

    Advertisement



    I was having the same problem everyone else was having with opera mini on my pearl, even with proper apn settings and etc. so what I did was uninstall, then reinstall, and then I ran the tests while in the tmo store, I am now connected and using opera mini and all the other apps that wouldn't let me connect before... Its a beautiful thing, thought if share what worked for me in the hope of saving others frustration

  2. #2
    Thingus995's Avatar
    Thingus995 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    23FA8180
    Posts
    59

    Re: Opera mini... What worked for me

    ~Via BB using opera mini

  3. #3
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661

    Re: Opera mini... What worked for me

    Thats great. Lucky for me and other Sprint users we dont have to change any settings to use apps. No Im not rubbing anything in...

  4. #4
    kstrouse's Avatar
    kstrouse no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    53

    Re: Opera mini... What worked for me

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    munee23's Avatar
    munee23 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    68

    Re: Opera mini... What worked for me

    Quote Originally Posted by cp6169
    Thats great. Lucky for me and other Sprint users we dont have to change any settings to use apps. No Im not rubbing anything in...

    I hear that a lot. I know you're throwing a joke out there, but I'm glad to hear some people like Sprint. Because I've met many Sprint Customer Service Trainers and it constantly reminds me why I dropped my plan with Sprint. Anyways, Oprea mini sounded like a good browser, can it be d/l OTA? Thanks.


    UPDATE: Disregard. I see a thread on where to find Opera Mini.

  6. #6
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314

    Re: Opera mini... What worked for me

    OTA is http://mini.opera.com/


    I got an email saying Dimension is coming soon! (keeping fingers crossed)

  7. #7
    shmengie's Avatar
    shmengie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    519

    Re: Opera mini... What worked for me

    i don't know what it's like on other bb's, but on my pearl, opera would be much more useful if i could set it as the default browser.

  8. #8
    Thingus995's Avatar
    Thingus995 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    23FA8180
    Posts
    59

    Re: Opera mini... What worked for me

    Unfortunately it seems to be the general consensus that you can't set opera as the default, does anyone know what the improvements are from opera mini to dimension?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •